fbpx

Edhe një reklamë qeveritare me shumë prej 32 mijë eurove

Për thuaj se 32 mijë euro, agjencia e marketingut “Market Vision” në 12 muajt e ardhshëm do ta bëjë fushatën reklamuese “Marrëveshja është më sigurtë”, transmeton Faktor.

Porositës është Ministria e bujqësisë e cila me synon ta promovojë dhe ta përforcojë vetëdijen te buqit për plasim të koordinuar të produkteve bujqësore, për dobitë dhe sigurinë e prodhimtarisë me marrëveshje dhe blerjes me marrëveshje.

Më pas përmes spoteve televizive, afisheve dhe reklamave në disa gazeta ditore, Ministria e bujqësisë përmes kësaj fushate do ta sqarojë dhe rregullativën ligjore në pajtim me Ligjin për zhvillim bujqësor dhe rural njëkohësisht dhe sanksionet që kanë të bëjnë me prodhuesit dhe blerësit e prodhimeve bujqësore. /PortAlb 

Lajme të ngjashme

Back to top button