fbpx

U publikuan fituesit e subvencioneve për studentët e ciklit të dytë dhe tretë në Maqedoninë e Veriut

Ministria për Arsim dhe Shkencë në Maqedoninë e Veriut ka publikuar fituesit e subvencioneve për studentët e ciklit të dytë dhe tretë, duke bërë të ditur se konkursi Akoma është i hapur, transmeton Portalb.mk.

Fituesit nga cikli i dytë: Puhiza Iseni, Stefani Josifovska, Grela Ajvazi, Matej Kostoski, Marko Kamilovski, Ana Josimovska, Marija Stojanoska, Marija Neceva, Angela Ivanova, Darko Cebov, Jovana Petkovska, Martin Kostovski, Hristijan Beçvinovski dhe Filip Stojanovski.

Fituesit nga cikli i tretë: Natasha Malijanska, Martin Stojçevski, Nikolla Manev, Vojdan Qorveziroski, Tome Gegovski, Vladica Nikollovska, Aleksandra Zlatkova, Maja Gosheva, Filip Petrovski, Jelena Hiniq, Pavlinka Kokoshkarova, Angela Najdoska, Kiril Perunovski, Filip Kasapovski, Fjolla Ibraimi.

“Konkursi për ndarjen e bursave për studimeve akademike nga cikli i dytë në vend për vitin akademik 2021/22 nga 30.07.2021, për shkak mosplotësimit të numrit të planifikuar të bursave, qëndron e hapur”, sqaroi Ministria, duke theksuar që e njëjta vlen edhe për studentët e ciklit të tretë.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button