fbpx

‘Produkt 28’ sjell ‘Ajër’

Djemtë e ”Produkt 28″, pas një kohe pa u shfaqur me krijime të reja muzikore, kane sjelle në tregun muzikor shqiptar një këngë të re, të shoqëruar me videoklip.

Alban Kondi, Fabian Basha dhe Turjan Hyska, kane publikuar këngën dhe videoklipin me titull “Ajër”.

Ndërkohë, ata planifikojnë te vazhdojnë dhe me koncerte në gjithë Shqipërinë dhe vende tjera ku jetojnë shqiptarët.

Lajme të ngjashme

Back to top button