fbpx

Gjendja me Covid – 19 në RMV, gjashtë pacientë ndërruan jetë dhe mbi 300 raste të reja

Maqedonia e Veriut ka regjistruar 333 raste të reja me korona virus nga 3.511 testimet e bëra. Ministria e Shëndetësisë informoi se në 24 orët e fundit gjashtë pacientë me korona virus kanë ndërruar jetë, ndërsa 311 të tjerë janë shëruar, transmeton Portalb.mk.

Gjithashtu, sipas regjistrit të personave të vdekur me diagnozë Covid – 19 nga Termini im, janë regjistruar edhe pesë persona që kanë ndërruar jetë në periudhën prej 22.11-20.12.2021.

Numri i përgjithshëm i personave të diagnostifikuar me Covid – 19 në vend që nga fillimi i pandemisë ka shkuar në 222.666, numri i pacientëve të shëruar në 209.602, i të vdekurve në 7.879, dhe momentalisht ka 5.185 raste aktive.

Rastet e reja:

 • Shkup – 181
 • Prilep – 25
 • Manastir – 25
 • Ohër – 14
 • Kumanovë – 8
 • Strumicë – 8
 • Veles – 7
 • Kavadar – 7
 • Kërçovë – 5
 • Koçan – 5
 • Resnjë – 5
 • Vallandovë – 5
 • Demir Kapi – 5
 • Shtip – 4
 • Gjvgjeli – 3
 • Negotinë – 3
 • Radovish – 3
 • Probishtip – 3
 • Kriva Pallankë – 2
 • Dellçevë – 2
 • Vinicë – 2
 • Krushevë – 2
 • Makedonski Brod – 2
 • Tetove – 1
 • Gostivar – 1
 • Strugë – 1
 • Sveti Nikollë – 1
 • Bogdanci – 1
 • Demir Hisar – 1

Pacientët e shëruar:

 • Shkup – 143
 • Manastir – 23
 • Ohër – 17
 • Kavadar – 16
 • Prilep – 15
 • Kumanovë – 13
 • Strumicë – 9
 • Shtip – 9
 • Vallandovë – 8
 • Veles – 8
 • Negotinë – 7
 • Gjevgjeli – 6
 • Koçan – 5
 • Kriva Pallankë – 4
 • Krushevë – 4
 • Sveti Nikollë – 4
 • Resnjë – 3
 • Radovish – 3
 • Probishtip – 3
 • Tetovë – 3
 • Kërçovë – 2
 • Demir Kapi – 1
 • Dellçevë – 1
 • Vinicë – 1
 • Bogdanci – 1
 • Demir Hisar – 1
 • Makedonska Kamenica – 1

Rastet aktive:

 • Shkup – 97775, Aktive 2583
 • Kumanovë – 13084, Aktive 108
 • Tetovë –  11409, Aktive 78
 • Prilep –  10696, Aktive 367
 • Manastir –  9135, Aktive 373
 • Gostivar –  8078, Aktive 20
 • Veles – 7478, Aktive 164
 • Kavadar –  7349, Aktive 224
 • Ohër – 6734, Aktive 226
 • Shtip – 6724, Aktive 101
 • Strumicë –  6257, Aktive 130
 • Kërçovë –  4306, Aktive 80
 • Koçan –  4089, Aktive 50
 • Strugë –  3920, Aktive 22
 • Gjevgjeli – 2898, Aktive 92
 • Negotinë – 2626, Aktive 39
 • Sveti Nikollë – 2150, Aktive 41
 • Kriva Pallankë – 1951, Aktive 58
 • Resnjë – 1842, Aktive 83
 • Radovish – 1805, Aktive 45
 • Berovë –  1477, Aktive 15
 • Dellçevë – 1462, Aktive 55
 • Dibër – 1457, Aktive 1
 • Vinicë – 1177, Aktive 20
 • Probishtip – 1141, Aktive 15
 • Vallandovë –  1024, Aktive 64
 • Kratovë –  788, Aktive 9
 • Bogdanci –  676, Aktive 30
 • Demir Hisar –  638, Aktive 28
 • Krushevë –  606, Aktive 21
 • Makedonski Brod – 522, Aktive 16
 • Demir Kapi –  433, Aktive 5
 • Makedonska Kamenica – 429, Aktive 20
 • Pehçevë –  357, Aktive 1
 • Dojran – 173, Aktive 1

Deri më tani në vend janë bërë gjithsej 1.565.599 testime për Covid – 19.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button