fbpx

Omicron një kërcënim për futbollin në ishull, klubet e Premier League marrin vendimin për kampionatin

Varianti tejet infektues i COVID-19, Omicron, ka pasur një ndikim të madh në Premier League, teksa klubet kanë konfirmuar raste të shumta të futbollistëve të infektuar. Në këtë mënyrë, u shtynë 10 ndeshje të javës së kaluar, ndërsa ishte hedhur edhe ideja për të pezulluar sfidat e kampionatit deri në fundin e vitit, raporton SS.

Mirëpo, në një mbledhje që klubet e Premier League kanë bërë së fundmi, kanë dalë me vendimin se kampionati duhet të vazhdojë dhe takimet e parashikuara më datë 26, 28 dhe 30 dhjetor të luhen rregullisht.

Madje, edhe nëse do të kenë të infektuar në radhët e skuadrave, do të duhet të luhet dhe kampionati të mos ndërpritet pasi më pas do të bëhej e vështirë për të gjetur datat e lira. Kështu, edhe pse disa trajnerë ishin shprehur hapur me dëshirën për ta mbyllur para kohe këtë vit, tashmë do t’i duhet të binden ndaj vendimit të shumicës për të luajtur

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button