fbpx

Elozhet e të mirëve dhe…

Elozhet e të mirëve dhe sharjet e të këqijve na japin të njëjten lavdi.

Cicero, filozof i Romës antike

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button