fbpx

Krijimi i harmonisë në familje është …

Krijimi i harmonisë në familje është e drejta dhe detyra e çdo gruaje.

Grace Kelly

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button