fbpx

Dhimbja e madhe

“Asgjë nuk na bën aq të mëdhenj sa një dhimbje e madhe”.

Alfred de Musset, dramaturg dhe poet francez.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button