fbpx

RMV, 10 vdekje dhe 410 raste të reja me me Covid-19

Ministria e Shëndetësisë njofton se sipas të dhënave të Institutit të Shëndetit Publik në 24 orët e fundit u regjistruan 410 raste të reja me Covid-19 nga 2,674 testime të kryera, transmeton Portalb.mk.

Gjatë 24 orëve të fundit u regjistruar 10 të vdekur: gjashtë nga Shkupi (62, 69, 70, 75, 80 dhe 94), një nga Prilepi (88), një nga Ohri (58), një ngaVelesi (57) dhe një nga Tetova (50). Të gjithë personat e raportuar vdiqën në spital.

Sipas Moj Termin, u raportua një person i vdekur me datë vdekje 27.11.2021. I ndjeri është nga Gostivari, i moshës 68 vjeçare, i pavaksinuar dhe ka ndërruar jetë në spital.

Rastet e reja të infektimeve me Covid-19 në 24 orët e fundit:

 • Shkup – 185
 • Manastir – 31
 • Prilep – 22
 • Ohër dhe Strumicë – 15
 • Veles, Kavadar dhe Shtip – 14
 • Kumanovë – 13
 • Tetovë dhe Koçani – 10
 • Dellçevë – 8
 • Kriva Pallankë dhe Probishtip – 6
 • Radovish, Valandovë dhe Demir Hisar – 5
 • Berovë, Kratovë dhe Krushevë – 4
 • Negotinë- 3
 • Gjevgjeli, Sveti Nikolle, Resnjë, Vinicë, Makedonski Brod dhe Makedonska Kamenica – 2
 • Gostivari, Struga, Bogdanci, Pehçeva dhe Dojran – 1.

290 të shëruar u regjistruan nga:

 • Shkupi- 156
 • Manastiri – 2
 • Kumanova – 14
 • Kavadari – 10
 • Prilepi dhe Ohri – 9
 • Strumica dhe Shtipi – 8
 • Negotino – 6
 • Gjevgjelia dhe Kamenia e Maqedonisë – 5
 • Dellçeva. – 4
 • Tetova, Kratovë, Sveti Nikollë dhe Resnjë – 3
 • Velesi, Radovishi, Vinica, Makedonski Brod, Gostivari dhe Bogdanci – 2
 • Koçani, Kriva Pallanka, Probishtipi, Berova, Pehçeva dhe Kërçova – 1.

Numri i përgjithshëm i rasteve aktive në të gjithë vendin:

 • Shkup 3820
 • Kumanovë  240
 • Tetovë 156
 • Prilep 435
 • Manastir 628
 • Gostivar  28
 • Veles  337
 • Kavadar 309
 • Shtip  164
 • Ohër 289
 • Strumicë 155
 • Kërçovë  77
 • Koçani  182
 • Strugë  66
 • Gjevgjeli  125
 • Negotinë 55
 • Sveti Nikole 80
 • Kriva Pallankë 140
 • Resnjë 96
 • Radovish 66
 • Dibër 2
 • Berovë 97
 • Dellçevë 139
 • Vinicë 43
 • Probishtip 28
 • Valandovë  59
 • Kratovë 46
 • Bogdanci 36
 • Demir Hisar 78
 • Krushevë 34
 • Makedonski Brod  12
 • Demir Kapija 7
 • Makedonska Kamenica  66
 • Pehçevë 11
 • Dojran  4

Deri më tani në vend janë kryer gjithsej 1.474.094 testime për Covid-19. Numri i përgjithshëm i personave të diagnostikuar me Covid-19 në vendin tonë që nga fillimi i pandemisë është 215.995, numri i të shëruarve është 200.293, numri i të vdekurve është 7.592 dhe numri i rasteve aktive është 8.110.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button