fbpx

Deri më 9 dhjetor do të jetë e hapur ekspozita e grafikëve në Kumanovë

Duke filluar prej sot, deri më 9 dhjetor do të prezantohen grafikët bë ekspozitën e titulluar “Tipografët kumanovarë 2021”, transmeton Portalb.mk.

“Në sallën e ekspozitës të Qendrës për Kulturë “Trajko Prokopiev” në Kumanovë, sot 26.11.2021 me fillim në ora 19:00 do të hapet ekspozita bienale e grafikëve Tipografët kumanovarë 2021”, njoftojnë nga Ministria e Kulturës.

Raportohet që në këtë ekspozitë deri më 9 dhjetor do të shpërndahen njëzet grafika të punuar në disa teknika: Zoran Jakimovski, Miroslava Cvetkoviq, Stefan Jakimovski, Hanife Islami, Aleksandar Stefanovski, Milena Arsovska, Valentina Ilijevska, Simona Jakimovska, Ana Jovanovska, Stefan Ançevski dhe Dejvid Stoilkovski.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button