fbpx

RMV, 434 raste të reja me Covid-19

Ministria e Shëndetësisë njofton se në 24 orët e fundit u regjistruan 434 raste të reja nga 3,025 testime të kryera, transmeton Portalb.mk.

Në 24 orëshin e fundit jetën e humbën 12 persona, prej të cilëve 4 nga Shkupi (46, 65, 79 dhe 79), 2 nga Manastiri (83 dhe 84), një nga Velesi (73), një nga Kavadari ( 72 ), një nga Koçani (67), një nga Dellçevë (70 ), një nga Krusheva (69) dhe një nga Radovishi (76 ). Nga të raportuarit 10 persona vdiqën në spital dhe dy në shtëpi.

Sipas Regjistrit të personave të vdekur me Covid-19 nga Moj Termin, u raportuan 7 persona të vdekur me datë vdekje nga data 15.10.2021 deri më 20.11.2021.

Rastet e e infektimeve me Covid-19 në 24 orët e fundit:

 • Shkup – 195,
 • Manastir – 41,
 • Prilep – 26,
 • Kavadar – 20,
 • Kumanovë – 17,
 • Ohër dhe Berovë – nga 12
 • Tetovë dhe Veles – nga 11,
 • Shtip – 9,
 • Koçani – 8,
 • Sveti Nikole, Kriva Pallanka, Dellçevë dhe Demir Hisar -nga 7,
 • Gjevgjeli – 6,
 • Strumicë, Resnjë dhe Vallandovë – nga 5,
 • Radovishi dhe Vinica – nga 4,
 • Kratovë dhe Makedonska Kamenica – nga 3,
 • Negotinë – 2,
 • Kërçovë, Dibër, Probishtip, Bogdanci, Krushevë, Makedonski Brod dhe Demir Kapija – nga 1.

U regjistruan 421 të shëruar:

 • Shkup 200,
 • Manastir 33,
 • Kumanovë 22,
 • Dellçevë 21,
 • Kavadar dhe Veles nga19,
 • Ohër 14,
 • Prilep 13,
 • Shtip dhe Koçan nga 10,
 • Berovë dhe Gjevgjeli nga 9,
 • Probishtip  6,
 • Radovishi dhe Negotinë nga 5,
 • Tetovë dhe Kriva Pallankë  nga 4,
 • Vinicë dhe Kërçovë nga 3,
 • Sveti Nikole, Demir Hisar dhe Resnjë nga 2,
 • Kratovë, Kamenica e Maqedonisë, Bogdanci, Demir Kapi, Pehçevë dhe Dojran nga 1.

Numri i përgjithsëm i rasteve aktive në vend:

 • Shkup 3833
 • Kumanovë 268
 • Tetovë  144
 • Prilep  434
 • Manastir  681
 • Gostivar  34
 • Veles  348
 • Kavadar  301
 • Shtip  201
 • Ohër 271
 • Strumicë  160
 • Kërçovë  85
 • Koçani  201
 • Strugë  60
 • Gjevgjeli 144
 • Negotinë  73
 • Sveti Nikole  80
 • Kriva Pallankë 133
 • Resnjë 105
 • Radovish  70
 • Dibër  1
 • Berovë 98
 • Dellçevë  127
 • Vinicë 39
 • Probishtip  31
 • Vallandovë  57
 • Kratovë  59
 • Bogdanci  37
 • Demir Hisar  88
 • Krushevë 24
 • Makedonski Brod  9
 • Demir Kapija  7
 • Makedonska Kamenica  66
 • Pehçevë13
 • Dojran  1.

Deri më tani në vend janë kryer gjithsej 1.461.757 testime të Covid-19. Numri i përgjithshëm i personave të diagnostikuar me Covid-19 në vendin tonë që nga fillimi i pandemisë është 214.213, numri i të shëruarve është 198.419, numri i të vdekurve është 7.511 dhe numri i rasteve aktive është 8.283.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button