fbpx

Simona Naumovska është zgjedhur kryetare e re e parlamentit studentor të Universitetit Shën Klimenti i Ohrit

Ka përfunduar me sukses zgjedhja e kryetarit dhe anëtarëve të kryesisë së parlamentit studentor universitar të Universitetit “Shën Klimenti i Ohrit” në Manastir. Me votim të fshehtë, për kryetare të parlamentit është zgjedhur Simona Naumovska, transmeton Portalb.mk.

Naumovska është studente e rregullt në Fakultetin e Veterinarisë.

“Me zgjedhjen e Simona Naumovskës për lider të studentëve të USHO me votim të fshehtë nga tre kandidate të përcaktuara të USHO, edhe njëherë u afirmua parimi bazik i barazisë, me çka USHO radhitet në mesin e universitetit qëllimi i së cilit, mes tjerash, është arritja e barazisë së vërtetë gjinore”, thuhet në kumtesën e USHO.

Liderja e sapozgjedhur theksoi se me anëtarët e kryesisë së parlamentit studentor dhe studentët e universitetit do të realizojë program për punë që duhet të mundësojë mbështetje dhe ndihmë për studentët, por edhe aktivitet më të madh të tyre dhe pjesëmarrje në projekte.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button