fbpx

RMV, 9 vdekje dhe 450 raste të reja me Covid-19

Ministria e Shëndetësisë njofton se në 24 orët e fundit janë regjistruar 490 raste të reja me Covid-19, nga 2,869 testime të kryera, transmeton Portalb.mk.

Gjatë 24 orëve të fundit u regjistruan 9 persona të vdekur: 3 nga Shkupi (85, 75 dhe 41), 3 ngaShtipi (91, 86 dhe 78), 2 nga Kumanova (88 dhe 76) dhe një nga Berova (75). Të gjithë personat e raportuar ndërruan jetë në spital.

Sipas Regjistrit të personave të vdekur me diagnozë Covid-19 nga Moj Termin, u regjistruan 6 persona të vdekur me datën e vdekjes nga 25.10.2021 deri më 20.11.2021. Të vdekurit janë të moshës 89-61 vjeç, nga të cilët 5 persona kanë ndërruar jetë në shtëpi dhe 1 në spital.

Rastet e reja me Covid-19 në 24 orët e fundit:

 • Shkup – 209
 • Manastir – 42
 • Prilep – 33
 • Kavadar – 30
 • Veles – 18
 • Kumanovë – 17
 • Resnjë – 16
 • Berovë – 14
 • Koçan – 12
 • Gjevgjeli dhe Dellçevë – nga10
 • Tetovë dhe Shtip – nga 8
 • Strumicë dhe Kriva Pallanka – nga 7
 • Radovish – nga 6
 • Kërçovë dhe Bogdac – nga 5
 • Vallandovë, Kratovë, Kamenica e Maqedonisë dhe Pehçevë – nga 4,
 • Ohër, Sveti Nikole dhe Negotinë – nga 3
 • Strugë dhe Vinicë – nga 2,
 • Gostivar, Probishtip, Krushevë dhe Makedonski Brod – nga 1.

484 të shëruar u regjistruan nga:

 • Shkupi 233
 • Manastiri 37
 • Kumanova 28
 • Koçani 22
 • Velesi dhe Gjevgjelia nga 19
 • Kavadari 18
 • Shtipi 17
 • Ohri 15
 • Tetova 11
 • Strumica dhe Probishtipi nga 9
 • Kërçova 8
 • Negotina 7
 • Karatova 6
 • Sveti Nikole 5
 • Radovish 4
 • Resnjë dhe Bogdanc nga 3
 • Struga dhe Demir Hisari nga 2
 • Prilepi, Kriva Pallanka, Vallandova, Gostivari, Dibra, Demir Kapija dhe Dojrani nga 1.

Numri i përgjithshëm i rasteve aktive në të gjithë vendin:

 • Shkup 3831
 • Kumanovë 267
 • Tetovë 153
 • Prilep  424
 • Manastir  671
 • Gostivar  36
 • Veles  354
 • Kavadar 296
 • Shtip  198
 • Ohër 255
 • Strumicë  145
 • Kërçovë  93
 • Koçani 213
 • Strugë 61
 • Gjevgjeli  154
 • Negotinë  85
 • Sveti Nikole  66
 • Kriva Pallankë  149
 • Resnjë 101
 • Radovish  75
 • Dibër  0
 • Berovë  96
 • Dellçevë  130
 • Vinicë  44
 • Probishtip  36
 • Valandovë39
 • Kratovë 69
 • Bogdanci 40
 • Demir Hisar  82
 • Krushevë  24
 • Makedonski  7
 • Demir Kapija  8
 • Makedonska Kamenica 61
 • Pehçevë 16
 • Dojran 2

Deri më tani në vend janë kryer gjithsej 1.453.084 testime për Covid-19. Numri i përgjithshëm i personave të diagnostikuar me Covid-19 në vendin tonë që nga fillimi i pandemisë është 212.865, numri i të shëruarve është 197.120, numri i të vdekurve është 7.464, ndërsa numri i rasteve aktive është 8.281.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button