fbpx

Mos shko aty ku të shpie shtegu, por shko atje ku…

“Mos shko aty ku të shpie shtegu, por shko atje ku nuk ka shteg dhe lër gjurmë”.

Ralph Waldo Emerson, poet, eseist dhe ligjërues amerikan

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button