fbpx

RMV, 11 të vdekur dhe 444 raste të reja me Covid-19

Ministria e Shëndetësisë njofton se në 24 orët e fundit janë regjistruar 11 persona të vdekur dhe 444 raste të reja me Covid-19, nga 2,938 testime të kryera, transmeton Portalb.mk.

Gjatë 24 orëve të fundit u regjistruan 11 persona të vdekur: 3 nga Shkupi (67, 75 dhe 79) një nga Manastiri (53), Velesi (59), Kavadari (81), Krusheva (84) , Prilepi (66), Probishtip (73), Radovish (72) dhe Shtipi (78). Të gjithë personat e raportuar kanë ndërruar jetë në kushte spitalore.

Sipas Regjistrit të personave të vdekur me diagnozë Covid-19 nga Moj Termin, janë raportuar 5 persona të vdekur me datë vdekje nga 09.11.2021 deri më 16.11.2021. Nga të cilët një person ka ndërruar jetë në shtëpi dhe 4 persona në spital.

Rastet e reja me Covid-19 në 24 orët e fundit:

 • Shkup – 190
 • Manastir – 43
 • Prilep – 27
 • Kavadar – 19
 • Koçan – 16
 • Veles dhe Strumicë – 15
 • Ohër dhe Berovë – 13
 • Resnjë – 11
 • Kumanovë dhe Shtip – 10
 • Tetovë, Kërçovë, Gjevgjeli dhe Dellçevë – 6
 • Kriva Pallankë dhe Kratovë – 5
 • Vallandovë – 4
 • Negotinë, Sveti Nikole, Bogdanc, Demir Hisar dhe Makedonska Kamenica – 3
 • Radovishidhe Probishtip – 2
 • Gostivar, Strugë, Dibër, Vinicë dhe Pehçevë- 1.

Në 24 orët e fundit u regjistruan 467 të shëruar nga:

 • Shkup – 193
 • Kumanovë – 34
 • Manastir – 26
 • Tetovë – 24
 • Shtip – 23
 • Kavadar – 21,
 • Prilep – 19
 • Koçani – 18
 • Veles – 13
 • Dellçevë
 • Kriva Pallankë dhe Negotinë. – 11
 • Gjevgjeli – 9
 • Strumicë – 8
 • Sveti Nikollë dhe Radovish – 6
 • Berovë dhe Probishtip – 5
 • Resnjë, Kërçovë dhe Kratovë – 4
 • Demir Hisar dhe Vinicë – 3
 • Demir Kapi – 2
 • Ohër, Bogdanc, Krushevë dhe Dojrani – nga 1.

Rastet aktive:

 • Shkup 3796
 • Kumanovë 297
 • Tetovë  174
 • Prilep  430
 • Manastir 682
 • Gostivar 47
 • Veles 369
 • Kavadar 321
 • Shtip 216
 • Ohër 255
 • Strumicë 128
 • Kërçovë 95
 • Strugë 56
 • Koçan  230
 • Gjevgjeli 149
 • Negotinë 87
 • Sveti Nikole  68
 • Kriva Pallankë 151
 • Radovish  76
 • Resnjë 90
 • Dibër  1
 • Berovë 70
 • Dellçevë 120
 • Vinicë 46
 • Probishtip  47
 • Valandovë 32
 • Kratovë 78
 • Bogdanci 5
 • Demir Hisar  89
 • Krushevë25
 • Makedonski Brod 5
 • Demir Kapija  8
 • Makedonska Kamenica  60
 • Pehçevë  15
 • Dojran  4

Deri më tani në vend janë kryer gjithsej 1,442,544 testime për Covid-19. Numri i përgjithshëm i personave të diagnostikuar me Covid-19 në vendin tonë që nga fillimi i pandemisë është 211.382, numri i të shëruarve 195.624, numri i të vdekurve është 7.406 dhe numri i rasteve aktive është 8.352.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button