fbpx

Maqedonia e Veriut regjistroi 9 viktima dhe mbi 500 raste të reja me korona virus

Maqedonia e Veriut sot ka regjistruar 524 raste të reja me korona virus, nga 3.126 testimet e bëra. Ministria e Shëndetësisë informoi se, janë shënuar edhe 9 raste të vdekjes me korona virus dhe 565 pacientë janë shëruar, transmeton Portalb.mk.

“Në regjistrin e personave të vdekur me diagnozë Covid – 19 nga Termini im, janë paraqitur 8 persona të vdekur me datë të vdekjes nga 24.10.2021 deri më 13.11.2021. Personat e vdekur janë të moshën nga 66-94 vjeç, prej të cilëve 5 personave kanë vdekur në kushte shtëpiake, ndërsa 3 në spital”, informoi Ministria e Shëndetësisë.

Me këtë, numri i përgjithshëm i të diagnostifikuarve me korona virus që nga fillimi i pandemisë në vend ka shkuar në 209.971, 194.346 pacientë janë shëruar, 7.354 kanë ndërruar jetë, ndërsa momentalisht ka 8.271 raste aktive.

Rastet e reja:

 • Shkup – 215
 • Manastir – 44
 • Kavadar – 27
 • Kumanovë – 24
 • Kriva Pallankë – 24
 • Prilep – 21
 • Veles – 21
 • Koçan – 21
 • Berovë – 15
 • Dellçevë – 14
 • Tetove – 13
 • Gjevgjeli – 10
 • Negotinë – 9
 • Kratovë – 8
 • Shtip – 6
 • Demir Hisar – 6
 • Ohër – 5
 • Radovish – 5
 • Vinicë – 5
 • Vallandovë – 5
 • Kërçovë – 4
 • Resnjë – 4
 • Bogdancë – 4
 • Gostivar – 3
 • Strugë – 3
 • Strumicë – 2
 • Pehçevë – 2
 • Sveti Nikollë – 1
 • Demir Kapi – 1
 • Makedonska Kamenica – 1
 • Dojran – 1

Pacientët e shëruar:

 • Shkup – 245
 • Prilep – 43
 • Manastir – 34
 • Kumanovë – 32
 • Kavadar – 28
 • Tetove – 26
 • Shtip – 22
 • Veles – 19
 • Gjevgjeli – 16
 • Koçan – 15
 • Kriva Pallankë – 11
 • Strumicë – 8
 • Gostivar – 7
 • Probishtip – 7
 • Ohër – 6
 • Kërçovë – 6
 • Resnjë – 6
 • Dojran – 5
 • Berovë – 4
 • Dellçevë – 4
 • Vinicë – 4
 • Negotinë – 3
 • Strugë – 3
 • Sveti Nikollë – 3
 • Kratovë – 2
 • Radovish – 2
 • Vallandovë – 1
 • Bogdanci – 1
 • Pehçevë – 1
 • Makedonski Brod – 1

Rastet aktive:

 • Shkup  91737, aktive 3775
 • Kumanovë  12662, aktive 323
 • Tetovë  11234, aktive 196
 • Prilep 9898, aktive 419
 • Manastir 8138, aktive 630
 • Gostivar  8045, aktive 44
 • Veles  7111, aktive 350
 • Kavadar  6686, aktive 344
 • Shtip 6431, aktive 220
 • Ohër  6296, aktive 237
 • Strumicë 5981, aktive 111
 • Kërçovë  4190, aktive 96
 • Strugë 3876, aktive 57
 • Koçan  3838, aktive 230
 • Gjevgjeli  2693, aktive 142
 • Negotinë  2501, aktive 86
 • Sveti Nikollë 2072, aktive 73
 • Kriva Pallankë 1816, aktive 167
 • Radovish 1676, aktive 79
 • Resnjë 1660, aktive 90
 • Dibër  1453, aktive 3
 • Berovë  1329, aktive 57
 • Dellçevë  1287, aktive 117
 • Vinicë  1129, aktive 45
 • Probishtip 1092, aktive 55
 • Vallandovë  882, aktive 26
 • Kratovë  727, aktive 76
 • Bogdanci  616, aktive 30
 • Krushevë  571, aktive 24
 • Demir Hisar  562, aktive 83
 • Makedonski Brod  483, aktive 4
 • Demir Kapi 419, aktive 10
 • Makedonska Kamenica 387, aktive 55
 • Pehçevë  336, aktive 12
 • Dojran 157, aktive 5

Deri më tani në vend janë bërë gjithsej 1.433.550 testime për Covid – 19.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button