Në Shkup më 11 nëntor mbahet Expo Panairi “Qytete të Reja”

Më 11 nëntor prej orës 18:00, në Hotel Hilton – Shkup, do të mbahet Expo Panairi i programit “Qytete të Reja”.

“Ngjarja parashikon praninë e anëtarëve të korit diplomatik, kompanive të sektorit privat, OJQ-ve të shumta, institucioneve, përfaqësuesve të mediave dhe liderëve të rinj.

Ngjarja do të zhvillohet me të gjitha masat dhe  protokollet e Covid-19.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button