Më trego një njeri që nuk dëshiron të kujdeset për gjërat e vogla

Më trego një njeri që nuk dëshiron të kujdeset për gjërat e vogla e do të të tregoj një njeri të cilit nuk mund t’i besosh gjëra të mëdha.

Larry Bell, artist dhe skulptor bashkëkohor amerikan.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button