RMV, dalja e votuesve deri në orën 18:30, krahasuar me rrethin e parë (INFOGRAFIK)

Sot mbahet rrethi i dytë i zgjedhjeve të shtata lokale në Maqedoninë e Veriut që nga pavarësimi i vendit. Deri në orën 18:30 kanë votuar 633.431 votues, gjegjësisht 48.88%, shkruan Portalb.mk.

Për krahasim, në rrethin e parë të zgjedhjeve lokale, deri në këtë orë kanë votuar 848.104 votues, gjegjësisht 48.99%. Duhet theksuar se numri i votuesve në rrethin e parë është më i lartë pasi që atëherë është votuar për të gjitha komunat, ndërkaq tani vetëm për 44.

Më poshtë mund të shihni infografikun për daljen e votuesve në disa prej komunave me shumicë shqiptare dhe daljen e përgjithshme.

Dalja e votuesve deri në orën 18:30
Dalja e votuesve deri në orën 18:30

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button