RMV, dalja e votuesve deri në orën 09, krahasuar me rrethin e parë (INFOGRAFIK)

Sot mbahet rrethi i dytë i zgjedhjeve të shtata lokale në Maqedoninë e Veriut që nga pavarësimi i vendit. Deri në orën 09:00 kanë votuar 65.722 votues, gjegjësisht 5.25%, shkruan Portalb.mk.

Për krahasim, në rrethin e parë të zgjedhjeve lokale, deri në këtë orë kanë votuar 63.485 votues, gjegjësisht 3.64%.

Më poshtë mund të shihni infografikun për daljen e votuesve në disa prej komunave me shumicë shqiptare dhe daljen e përgjithshme.

Dalja e votuesve deri në orën 09:00
Dalja e votuesve deri në orën 09:00

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button