fbpx

Luani lojërat më të reja nga Gara për bërjen e lojrave “GameJam +”

Gara për bërje të lojërave Game Jam Plus avancon dhe prodhon shumë lojëra të reja kompjuterike të cilat ia vlen të shikohen dhe të luhen. Repertori përfshin nga lojëra adiktive logjike për të cilat nevojiten reflekse të shpejta deri në lojëra të platformave kozmike pa dhunë dhe nga lojërat nostalgjike deri në lojëra dinamike me ninxha, shkruan Meta, njofton Portalb.

Shumica e lojërave janë të mbuluara në video më të gjatë e cila mund të shikohet në këtë link nga i cili mund të informoheni edhe se sa shumë është arritur nga ekipet, firmat dhe individët në këtë sferë të punës.

Gjithashtu, mundemi edhe menjëherë t’i luani pesë lojërat të cilat dolën si fitues në pjesën e parë të garës:

Sipas radhitjes së alfabetit:

𝟭. 𝗔𝗿𝘁 𝗼𝗳 𝗡𝗶𝗻𝗷𝗮 / 𝗦𝗼𝗳𝘁𝘄𝗮𝗿𝗲𝘁𝗲𝗮𝗺 / https://good-lifestyle-committee.itch.io/art-of-the-ninja

𝟮. 𝗕𝗼𝗯 𝗶𝗻 𝗖𝗼𝗹𝗼𝗿𝗹𝗮𝗻𝗱 / 𝗠𝗲𝗺𝗼𝗿𝘆 𝗟𝗲𝗮𝗸 / https://itch.io/jam/gamejamplus21/rate/1230941

𝟯. 𝗖𝗮𝘀𝘁𝗹𝗲 𝗥𝗼𝗯𝗯𝗲𝗿𝘆 / 𝗕𝘆𝘁𝗛𝗼𝗽𝗲 / https://itch.io/jam/gamejamplus21/rate/1230974

𝟰. 𝗖𝗼𝗹𝗼𝗿 𝗕𝗹𝗮𝘀𝘁 / 𝗥𝗲𝘁𝘂𝗿𝗻 𝗭𝗲𝗿𝗼 / https://neelix64.itch.io/color-blast

𝟱. 𝗣𝗮𝗶𝗻𝘁 𝗧𝗵𝗲 𝗧𝗵𝗶𝗻𝗴 / 𝗧𝗵𝗲 𝗦𝗶𝗱𝗲 / https://cringe-master-64.itch.io/paint-the-thing

Nga Asociacioni i Maqedonisë për zhvillim të lojërave – MAGDA njoftojnë:

“E mbajtëm pjesën e parë të Game Jam Plus, u shoqëruam dhe i zgjodhëm ekipet të cilët do të shkojnë në inkubacion 3-mujor, ndërsa pastaj do të garojnë në nivel të Evropës. U falënderohemi të gjithë pjesëmarrësve nga Maqedonia e Veriut dhe Izraeli, dhe do të na vijë mirë të takohemi në ngjarjet e ardhshme. Tani ju mbetet juve t’i provoni pesë lojërat që do të shkojnë më tej (4 maqedonase dhe 1 izraelite) dhe të bëjmë tifo që të arrijnë në finalen globale. Në ekipin izraelit ka dy 2D artist maqedonas dhe i mbështesim që këtë bashkëpunim ta vazhdojnë në gjithë garën. 𝗔𝗱𝗹𝗲𝗿 𝗜𝗱𝗼 𝘁𝗵𝗮𝗻𝗸 𝘆𝗼𝘂 𝗳𝗼𝗿 𝘁𝗵𝗲 𝗰𝗼𝗼𝗽𝗲𝗿𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻!”

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button