fbpx

Multikultura organizoi debat publik “Të drejtat e punëtorëve dhe unionit tregtar”

Shoqata Multikultura në bashkëpunim me Këshillin Ekonomik dhe Social të Komunës së Tetovës, sot organizoi debatin publik të radhës “Të drejtat e punonjësve dhe unionit tregtar”.

Pjesëmarrësit kishin mundësinë të diskutojnë dhe të mësojnë më shumë rreth të drejtave të punëtorëve si dhe rolin e shoqatave tregtare në mbrojtjen e punëtorëve.

Ky aktivitet u organizua në kuadër të projektit “Enhancing social dialogue in the community”,  impelemttuar nga MKC Bitola dhe Shoqata Multikultura, financuar nga Qendra Ndërkombëtare Olof Palme dhe mbështetur nga Qeveria suedeze.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button