Provoni një nga lojërat më të famshme të pinballit “Ghosts and Goblins Resurrection” (VIDEO)

Ju prezantojmë një nga lojërat më të famshme të pinballit “Ghosts and Goblins Resurrection”. Ajo vjen me verion të ri. Kjo lojë dikur konsiderohej si një nga lojërat më të vështira për t’u luajtur, pasi humbje vetëm pas dy goditjeve, goditja e parë nga një përbindësh që të grisite armaturën dhe e dyta e ngjashme me lojërat e Super Mario-t kur ha një kërpudhë, shkruan Meta, transmeton Potalb.

Loja origjinale “Ghosts and Goblins” ishte me një kalorës që hedh shtiza pafund dhe ka një mision për të shpëtuar princeshën nga të gjitha llojet e përbindëshave nga deti i natës.

Por në versionin e fundit të “Resurrected” ju mund ta rregulloni lojën që të jetë më e lehtë ose më e vështirë. Loja ka shumë veçori të reja në mënyrë që të mund të përjetoni të gjithçka dhe të gjitha nivelet në vend që të shkoni vetëm në nivelin e dytë ose të tretë dhe të mos përparoni më tej, pavarësisht se sa shumë e luani lojën – siç ishte përvoja më parë.

Një lojë legjendare që ia vlen të provohet përsëri.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button