fbpx

RMV, të rinjtë mund të aplikojnë me ide dhe logo për të siguruar një vizitë në OKB dhe çmimin prej 1 000 euro

Të rinjtë e Maqedonisë së Veriut do të mund të aplikojnë në kuadër të konkursit “Imagjino” me ide për Agjendën e Kombeve të Bashkuara dhe ide për logo, transmeton Portalb.mk.

“Edicioni i dytë i Konkursit dhe Thirrjes për ide dhe shpërblime “IMAGJINO” është dizajnuar që t`i inkurajojë të rinjtë nga rajonet e  Nismës së Evropës Qendrore dhe Nismës Adriatiko-Jonianetë përfshihet në përmbushjen e Agjendës së Kombeve të Bashkuara për Zhvillim të Qëndrueshëm 2030”, njoftojnë nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës.

Ministria sqaroi që këtë vit, është shpallur edhe Thirrja për përpilimin e dizajnimit të logos për garën “IMAGJINO”, derisa shpërblimi për idenë më të mirë është vizitë studimore në selinë e OKB-së në Nju Jork, derisa për logon më të mirë është 1 000 euro.

Të rinjtë e shkollave të mesme dhe private do të mund të konkurrojnë deri më 14 dhjetor 2021 për logon, ndërsa për ietë deri më 28 shkurt të vitit 2022.

 

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button