fbpx

Asnjë debat nuk është i mundur nëse…

“Asnjë debat nuk është i mundur nëse përballja bëhet me urrejtje dhe mostolerancë”.

Jacques Chirac, ish president i Francës.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button