fbpx

Maqedonia e Veriut regjistroi 15 viktima dhe mbi 400 raste të reja me korona virus

Maqedonia e Veriut sot ka regjistruar 487 raste të reja me korona virus nga 3,491 testimet e bëra. Ministria e Shëndetësisë informoi se, gjatë 24 orëve të fundit, 15 persona kanë ndërruar jetë, ndërsa 1487 pacientë janë shëruar, transmeton Portalb.mk.

“Në mënyrë plotësuese, sipas regjistrit të personave të vdekur me diagnozë Covid – 19 nga Termini im, janë paraqitur edhe 5 persona të vdekur, me datë të vdekjes prej 23.09.2021 deri më 12.10.2021. Janë regjistruar katër persona të vdekur nga Shkupi dhe Velesi, në moshë prej 33 deri në 83 vjeç”, informuan nga ministria.

Rastet e reja:

 • Shkup – 230
 • Kumanovë – 50
 • Shtip – 28
 • Prilep – 25
 • Koçan – 20
 • Veles – 18
 • Manastir – 13
 • Strumicë – 10
 • Gjevgjeli – 9
 • Kavadar – 8
 • Ohër – 8
 • Kratovë – 8
 • Tetovë – 6
 • Negotinë – 6
 • Sveti Nikollë – 6
 • Resnjë – 6
 • Kërcovë – 5
 • Kriva Pallankë – 5
 • Strugë – 4
 • Probishtip – 4
 • Radovish – 3
 • Vinica – 3
 • Vallandovë – 2
 • Bogdanci – 2
 • Krushevë – 2
 • Makedonska Kamenica – 2
 • Pehçevë – 2
 • Berovë – 1
 • Demir Hisar – 1

Pacientët e shëruar:

 • Shkup – 690
 • Kumanovë – 130
 • Tetove – 82
 • Strumicë – 60
 • Kërçovë – 60
 • Veles – 58
 • Prilep – 45
 • Shtip – 39
 • Ohër – 37
 • Manastir – 36
 • Gostivar – 32
 • Dellçevë – 19
 • Strugë – 25
 • Sveti Nikollë – 24
 • Resnjë – 19
 • Radovish – 18
 • Koçan – 17
 • Kavadar – 17
 • Dibër – 14
 • Kriva Pallankë – 11
 • Vinicë – 9
 • Gjevgjeli – 8
 • Makedonski Brod – 5
 • Negotinë – 4
 • Berovë – 4
 • Demir Hisar – 4
 • Probishtip – 3
 • Makedonska Kamenica – 3
 • Krushevë – 2
 • Bogdanci – 1
 • Dojran – 1

Rastet aktive:

 • Shkup  86640, Aktive 2932
 • Kumanovë  11970, Aktive 455
 • Tetovë  10923, Aktive 91
 • Prilep  9295, Aktive 207
 • Gostivar  7992, Aktive 35
 • Manastir  7283, Aktive 175
 • Veles  6586, Aktive 271
 • Kavadar  6122, Aktive 157
 • Ohër  6098, Aktive 187
 • Shtip  5991, Aktive 183
 • Strumicë  5861, Aktive 128
 • Kërçovë  4059, Aktive 79
 • Strugë  3820, Aktive 33
 • Koçan  3439, Aktive 139
 • Gjevgjeli 2509, Aktive 80
 • Negotinë  2345, Aktive 22
 • Sveti Nikollë  1965, Aktive 65
 • Radovish  1568, Aktive 42
 • Resnjë  1565, Aktive 33
 • Kriva Pallankë  1536, Aktive 100
 • Dibër  1453, Aktive 6
 • Berovë  1222, Aktive 12
 • Dellçevë  1136, Aktive 18
 • Vinicë  1070, Aktive 29
 • Probishtip  972, Aktive 52
 • Vallandovë  839, Aktive 13
 • Kratovë  628, Aktive 45
 • Bogdanci  573, Aktive 19
 • Krushevë  541, Aktive 11
 • Makedonski Brod  476, Aktive 3
 • Demir Hisar  468, Aktive 29
 • Demir Kapi  410, Aktive 1
 • Makedonska Kamenica  341, Aktive 42
 • Pehçevë  318, Aktive 3
 • Dojran  142, Aktive 2

Numri i përgjithshëm i personave të diagnostifikuar me korona virus që nga fillimi i pandemisë ka shkuar në 198.156, numri i pacientëve të shëruar në 185.459, i të vdekurve në 6.998, ndërsa numri i rasteve aktive është 5.699.

Deri më tani në vend janë bërë gjithsej 1.351.460 testime për Covid – 19.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button