Partia “Levica” thotë se prej nesër asgjë më nuk do të jetë e njëjtë

Partia politike e “Majta” në konferencën e parë për shtyp pas mbylljes së vendvotimeve informoi për një sërë parregullsish që aktivistët e tyre i kanë vërejtur gjatë ditës së sotme lidhur me procesin zgjedhor, përcjellë Portalb.mk.

Në Komunën e Shtipit, sipas përfaqësuesit të së Majtës, Amar Mecinoviq kishte radhë qytetarësh të cilët nuk ishin në listën zgjedhore dhe kanë pritur vendimet, por vendimet që u janë dhënë i referohen votimit në raundi i dyte zgjedhor.

Nga atje shtuan se nuk janë të befasuar nga përpjekjet “për sabotimin e procesit zgjedhor dhe për mbytjen vullnetin të qytetarëve pasi janë të përshtatshëm për një garniturë që është në rënie të lirë dhe që çon në humbje”.

“Sidoqoftë, trupi votues edhe përkrah të gjitha presioneve dhe pengesave, tregoi se është e motivuar dhe e vendosur për të artikuluar vullnetin e tij. Asgjë nuk do të jetë e njëjtë nga nesër”, tha Macanoviq.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button