RMV, dalja e votuesve deri në orën 10, krahasuar me zgjedhjet e vitit 2017

Sot mbahen zgjedhjet e shtata lokale në Maqedoninë e Veriut që nga pavarësimi i vendit. Deri në orën  10:00 kanë votuar 47.042 votues, gjegjësisht 3.60%. Për krahasim, në zgjedhjet lokale të vitit 2017-të, deri në këtë orë kanë votuar 154.436 votues, gjegjësisht 8.91%.

Më poshtë mund të shihni infografikun për daljen e votuesve në disa prej komunave me shumicë shqiptare dhe daljen e përgjithshme.

Dalja e votuesve deri në orën 10:00, Portalb.mk/Suad Bajrami
Dalja e votuesve deri në orën 10:00, Portalb.mk/Suad Bajrami

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button