fbpx

RMV, u regjistruan 412 raste të reja dhe 20 vdekje me Kovid-19

Maqedonia e Veriut sot ka regjistruar edhe 412 raste të reja me korona virus, nga 3 567 testimet e bëra. Ministria e Shëndetësisë informoi se, gjatë 24 orëve të fundit janë shënuar edhe 20 viktima, ndërsa janë shëruar 459 pacientë, transmeton Portalb.mk.

Në Shkup ndërruan jetë gjashtë persona (73, 72, 67, 61, 49, 46v), dy nga Koçani (66, 63v), një nga Prilepi (80v), Ohri (77v), Kumanova (77v) dhe Velesi (48). Ministria sqaroi që edhe tetë persona kanë ndërruar jetë nga 1 shtatori deri më 8 tetor: katër nga Shkupi, një nga Tetova, Prilepi, Kumanova dhe Koçani. Mosha e tyrë është nga 36 deri 93 vjeç.

Rastet e reja:

 • Shkup – 207,
 • Kumanovë – 34,
 • Veles -26,
 • Manastir – 18,
 • Koçan – 16,
 • Kërçovë – 15,
 • Prilep -14,
 • Tetovë, 10
 • Gostivar 10
 • Kavadarci – 10,
 • Radovish – 6,
 • Shtip 5
 • Sveti Nikolla – 5,
 • Strumicë, 4
 • Kriva Pallanka, 4
 • Kratova 4
 • Makedonska Kamenica – 4,
 • Struga, 3
 • Gjevgjelia, 3
 • Negotina 3
 • Vinica – 3,
 • Vallandova – 2,
 • Ohri, 1
 • Resnja, 1
 • Probishtipi, 1
 • Bogdanci, 1
 • Krusheva 1
 • Makedonski Brod – 1

Pacientët e shëruar:

 • Shkupi – 266,
 • Kumanova – 36,
 • Velesi – 25,
 • Prilepi 18
 • Ohri – 18,
 • Manastiri – 14,
 • Shtipi – 11,
 • Kavadarci 10
 • Radovishi – 10,
 • Koçani – 9,
 • Kriva Pallanka – 6,
 • Tetova, 5
 • Sveti Nikolla 5
 • Vinica – 5,
 • Gjevgjelia – 4,
 • Probishtipi 3
 • Kratova – 3,
 • Gostivari, 2
 • Kërçova 2
 • Struga – 2,
 • Negotina, 1
 • Resnja, 1
 • Berova, 1
 • Bogdanci 1
 • Demir Kapija – 1

Rastet aktive:

Shkup 85342, Aktiv 3323
Kumanova 11748, Aktiv 544
Tetovë 10890, Aktive 183
Prilep 9170, Aktiv 183
Gostivar 7981, Aktiv 65
Manastir 7210, Aktiv 197
Veles 6441, Aktiv 290
Kavadarci 6043, Aktiv 153
Ohër 6038, Aktiv 206
Shtip 5873, Aktiv 195
Strumica 5817, Aktive 200
Kërçovë 4023, Aktiv 131
Struga 3812, Aktiv 63
Koçani 3359, Aktiv 125
Gjevgjeli 2460, Aktiv 61
Negotina 2331, Aktiv 23
Sveti Nikolla 1942, Aktiv 90
Radovish 1553, Aktiv 57
Resnja 1546, Aktiv 44
Kriva Pallanka 1508, Aktive 120
Dibër 1451, Aktiv 22
Berova 1214, Aktiv 12
Delçeva 1127, Aktive 41
Vinica 1059, Aktive 43
Probishtip 943, Aktiv 37
Vallandova 832, Aktiv 18
Kratova 610, Aktiv 56
Bogdanci 562, Aktiv 18
Krusheva 535, Aktiv 12
Makedonski Brod 476, Aktiv 12
Demir Hisar 458, Aktiv 30
Demir Kapija 410, Aktiv 1
Makedonska Kamenica 323, Aktive 31
Pehçeva 315, Aktiv 2
Dojran 140, Aktiv 1

Numri i përgjithshëm i të diagnistifikuarve me korona virus, që nga fillimi i pandemisë, ka shkuar në 195 542, 182 078 pacientë janë shëruar, 6 875 kanë ndërruar jetë, ndërsa momentalisht ka 6 589 raste aktive. Deri më tani në vend janë bërë gjithsej 1.330.304 testime për korona virus.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button