fbpx

Koha është…

Koha është kapitali i vetëm dhe i vërtetë që njeriu ka, e që s’mund t’ia lejojë vetes të humbë.

Thomas Alva Edison, shkencëtar amerikan

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button