fbpx

RMV, nga mesnata çmime të reja të derivateve të naftës

Komisioni Rregullator për Energjetikë solli vendim për rritjen e çmimeve të derivateve të naftës me mesatare prej 0.40 përqind, transmeton Portalb.mk.

Çmimet me pakicë të benzinës “Eurosuper BS-95” dhe “Eurosuper BS-98” nga sonte do të ulen me një denar për litër dhe kështu çmimi me pakicë i “Eurosuper BS-95” do të jetë 72 denarë për litër, ndërsa çmimi me pakicë i “Eurosuper BS -98 ” do të jetë 74 denarë për litër.

Çmimet me pakicë të dizelit dhe vajit ekstra të lehtë për amvisëri rriten me një denar për litër dhe kështu çmimi me pakicë i dizelit është 63 denarë për litër, ndërsa çmimi me pakicë i vajit ekstra të lehtë (EL-1) është 65 denarë për litër.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button