fbpx

RMV, 17 viktima dhe 336 raste të reja me Covid-19

Ministria e Shëndetësisë së Maqedonisë së Veriut informon se në 24 orët e fundit në vend janë regjistruar 336 raste të reja nga 3,425 testime të kryera. 17 pacientë ndërruan jetë ndërsa u shëruan 222. Numri i përgjithshëm i të infektuarve që nga fillimi i pandemisë ka arritur në 189,887, numri i pacientëve të shëruar është 170,956, numri i të vdekurve është 6,594, në vend numri i rasteve aktive është 12,337, njofton Portalb.mk.

Pacientët që humbën jetën në 24 orët e fundit:
 • Shkup- 5 viktima (85, 81, 67, 59 dhe 56)
 • Kumanovë- 5 viktima (82, 72, 70, 67 dhe 57),
 • Ohër- 2 viktima (89 dhe 38)
 • Shtip- 1 viktimë (68),
 • Veles- 1 viktimë (88),
 • Resnjë- 1 viktimë (74),
 • Radovisi- 1 viktimë (79)
 • Vallandovë- 1 viktimë (81).

Të gjithë personat e raportuar vdiqën në spital.

Për më tepër, me diagnozën e Covid-19 nga Termini Im, nuk u raportuan persona të vdekur.

Të infektuarit në 24 orët e fundit:
 • Shkup – 169
 • Veles dhe Strumicë – 21 secila
 • Kumanovë – 17
 • Ohër dhe Kavadar – 15 secila
 • Manastir – 14
 • Shtip – 13
 • Koçan – 11
 • Sveti Nikollë – 10
 • Prilep – 6
 • Tetovë – 4
 • Kërçovë, Gjevgjeli dhe Kriva Pallankë – 3 secila
 • Vinicë, Kratovë dhe Makedonski Brod – 2 secila
 • Strugaë Radovish, Dibër, Berovë dhe Demir Hisar- 1 secila.

Pacientët e shëruar në 24 orët e fundit:

 • Shkup – 118
 • Shtip – 14
 • Kavadar – 12
 • Manastir – 11
 • Prilepi- 10
 • Kërçovë – 9
 • Veles – 8
 • Koçan- 6
 • Gjevgjeli dhe Resnjë – 5 secila
 • Kratovë dhe Radovish – 4 secila
 • Negotinë dhe Probistip – 3 secila
 • Sveti Nikollë, Kriva Palankë, Vinicë dhe Gostivar – 2 secila
 • Tetovë dhe Dellçevë – 1 secila.
Numri i përgjithshëm i të infektuarve:
 • Shkup 82529, Aktiv 5735
 • Kumanovë 11247, Aktiv 979
 • Tetovë 10796, Aktive 948
 • Prilep 8995, Aktiv 300
 • Gostivar 7947, Aktiv 488
 • Manastir 7044, Aktiv 287
 • Veles 6151, Aktiv 324
 • Ohër 5906, Aktiv 515
 • Kavadar 5844, Aktiv 225
 • Strumicë 5693, Aktive 331
 • Shtip 5660, Aktiv 248
 • Kërçovë 3934, Aktive 411
 • Strugë 3774, Aktive 365
 • Koçan 3206, Aktiv 144
 • Gjevgjeli 2392, Aktiv 83
 • Negotinë 2305, Aktiv 38
 • Sveti Nikollë 1872, Aktive 119
 • Resnjë 1527, Aktiv 96
 • Radovish 1501, Aktiv 97
 • Dibër 1447, Aktiv 124
 • Kriva Pallankë 1398, Aktive 86
 • Berovë 1207, Aktiv 34
 • Dellçevë 1115, Aktiv 67
 • Vinicë 1022, Aktive 52
 • Probishtip 907, Aktiv 43
 • Valandovo 806, Aktiv 36
 • Bogdanc 544, Aktiv 11
 • Kratovë 551, Aktive 55
 • Krushevë 518, Aktiv 14
 • Makedonski Brod 465, Aktiv 30
 • Demir Hisar 432, Aktiv 20
 • Demir Kapij[ 409, Aktiv 7
 • Pehçevë 310, Aktiv 5
 • Makedonska Kamenica 294, Aktive 19
 • Dojran 139, Aktiv 1.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button