fbpx

RMV, 20 persona me Kovid-19 kanë humbur jetën, 392 raste të reja

Ministria e Shëndetësisë së Maqedonisë së Veriut informon se në 24 orët e fundit në vend janë regjistruar 392 raste të reja, 339 pacientë janë shëruar, ndërkaq 20 të tjerë kanë ndërruar jetë. Numri i përgjithshëm i të infektuarve që nga fillimi i pandemisë ka arritur në 189.551, të shëruarve 170.734, të vdekurve 6.577, ndërkaq momentalisht në vend ka 12.240 raste aktive, njofton Portalb.mk.

“Në 24 orët e fundit kanë ndërruar jetë 17 persona: 8 nga Shkupi (98, 82, 79, 79, 79, 74, 69 dhe 69v), 2 nga Koçani (89 dhe 92v) dhe nga një të vdekur nga Gostivari (80), Tetovë (46), Veles 78), Radovish 68, Shtip (66), Manastir (86) dhe Vallandovë (85)”, informojnë nga Ministria e Shëndetësisë.

Plotësisht, në pajtueshmëri me diagnozën KOVID19 nga Termini Im janë paraqitur edhe 3 persona me datë të vdekjes në periudhë prej 12.09.2021 deri 22.09.2021. Këto persona janë 2 nga Shkupi dhe 1 nga Gostivari. Të vdekurit janë në moshë 67-93 vjeç.

Të infektuarit në 24 orët e fundit

 • Shkup – 180
 • Kumanovë – 32
 • Kavadar – 20
 • Manastir – 18
 • Koçan – 17
 • Prilep dhe Veles – nga 16
 • Kërçovë – 14
 • Tetovë, Ohër dhe Shtip – nga 11
 • Gjevgjeli dhe Kriva Pallankë – nga 7
 • Kratovë – 6
 • Radovish dhe Vallandovë – nga 4
 • Resnjë dhe Probishtip – nga 3
 • Gostivar, Strumicë, Dellçevë dhe Vinicë – nga 2
 • Negotinë, Dibër, Berovë dhe Demir Kapi – nga 1

Të shëruarit në 24 orët e fundit

 • Shkup – 195
 • Tetovë – 16
 • Veles dhe Strumicë – nga 14
 • Kavadar dhe Radovish – nga 11
 • Koçan dhe Prilep – nga 9
 • Kërçovë – 8
 • Gostivar – 7
 • Shtip dhe Sveti Nikole – nga 6
 • Resnjë dhe Negotinë – nga 5
 • Manastir – 4
 • Gjevgjeli, Berovë dhe Makedonski Brod – nga 3
 • Kumanovë, Vallandovë dhe Probishtip – nga 2
 • Vinicë, Dibra, Bogdanci dhe Pehçevë – nga 1

Numri i përgjithshëm i të infektuarve

 • Shkup 82360, Aktiv 5689
 • Kumanovë 11230, Aktiv 967
 • Tetovë 10792, Aktiv 945
 • Prilep 8989, Aktiv 304
 • Gostivar 7947, Aktiv 490
 • Manastir 7030, Aktiv 284
 • Veles 6130, Aktiv 312
 • Ohër 5891, Aktiv 502
 • Kavadar 5829, Aktiv 222
 • Strumicë 5672, Aktiv 310
 • Shtip 5647, Aktiv 250
 • Kërçovë 3931, Aktive 417
 • Strugë 3773, Aktive 364
 • Koçan 3195, Aktiv 139
 • Gjevgjeli 2389, Aktiv 85
 • Negotinë 2305, Aktiv 41
 • Sveti Nikole 1862, Aktive 111
 • Resen 1527, Aktiv 102
 • Radovish 1500, Aktiv 101
 • Dibër 1446, Aktiv 123
 • Kriva Pallankë 1395, Aktive 85
 • Berovë 1206, Aktiv 33
 • Dellçevë 1115, Aktiv 68
 • Vinicë 1020, Aktive 52
 • Probishtip 907, Aktiv 46
 • Vallandovë 806, Aktiv 37
 • Bogdanci 544, Aktiv 11
 • Kratovë 549, Aktiv 57
 • Krushevë 518, Aktiv 14
 • Makedonski Brod 463, Aktiv 28
 • Demir Hisar 431, Aktiv 19
 • Demir Kapi 409, Aktiv 7
 • Pehçevë 310, Aktiv 5
 • Makedonska Kamenica 294, Aktive 19
 • Dojran 139, Aktiv 1
Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button