fbpx

RMV, 525 raste të reja me Kovid-19 gjatë 24 orëve, u regjistrua pacient 38 vjeç nga Tetova në listën e vdekjeve

Maqedonia e Veriut në 24 orët e fundit ka regjistruar 525 raste të reja me korona virus, nga 3858 testimet e bëra. Ministria e Shëndetësisë informoi se, janë shënuar 12 viktima nga Covid – 19 dhe 449 pacientë janë shëruar, transmeton Portalb.mk.

Në Shkup ndërruan jetë tre persona (82, 83 dhe 87v), dy nga Kumanova (75v dhe 65v), dy nga (69v dhe 38v), një nga Prilepi (81v), Demir Hisari (71v), Kërçova (70v), Shtipi (69v) dhe Dellçeva (60v). Ministria e Shëndetësisë sqaroi që janë regjistruar edhe gjashtë pacientë të moshës 56-84 vjeç që kanë ndërruar jetë nga 22 gushti deri më 19 shtator: dy nga Tetova, dy nga Kumanova, një nga Kërçova dhe Gostivari.

Rastet aktive:

 • Shkup – 268,
 • Kumanovë – 40,
 • Strumicë – 27,
 • Shtip – 25,
 • Manastir – 23,
 • Ohër – 17,
 • Veles 16
 • Sveti Nikolla – 16,
 • Kavadarci – 15,
 • Kërçovë – 14,
 • Prilep 10
 • Koçan – 10,
 • Kriva Pallanka – 9,
 • Gjevgjeli – 6,
 • Struga – 5,
 • Tetovë 4
 • Radovish – 4,
 • Negotina – 3,
 • Gostivar, 2
 • Berovë, 2
 • Vallandova 2
 • Kratova – 2,
 • Resnjë, 1
 • Vinica, 1
 • Probishtip, 1
 • Demir Hisar 1
 • Demir Kapija – 1

Pacientët e shëruar:

 • Shkupi – 246,
 • Kumanova – 30,
 • Strumica – 28,
 • Shtipi – 20,
 • Kavadari – 14,
 • Kërçova – 13,
 • Gostivar – 12,
 • Velesi 10
 • Sveti Nikolla – 10,
 • Manastiri 9
 • Koçani – 9,
 • Prilep, 7
 • Tetovë 7
 • Radovish – 7,
 • Kriva Pallankë, 5
 • Gjevgjeli 5
 • Resnjë – 5,
 • Bogdanci – 4,
 • Kratova 2
 • Vinica – 2,
 • Negotina, 1
 • Demir Hisar, 1
 • Krushevë 1
 • Makedonski Brod – 1

Rastet aktive:

Shkup 82180, Aktiv 5714
Kumanova 11198, Aktiv 937
Tetovë 10781, Aktiv 951
Prilep 8973, Aktiv 297
Gostivar 7945, Aktiv 497
Manastir 7012, Aktiv 271
Veles 6114, Aktiv 311
Ohër 5880, Aktiv 491
Kavadarci 5809, Aktiv 213
Strumica 5670, Aktive 322
Shtip 5636, Aktiv 246
Kërçovë 3917, Aktive 411
Struga 3773, Aktive 364
Koçani 3178, Aktiv 133
Gjevgjeli 2382, Aktiv 81
Negotina 2304, Aktiv 45
Sveti Nikolla 1862, Aktive 117
Resnja 1524, Aktive 104
Radovish 1496, Aktiv 109
Dibër 1445, Aktiv 123
Kriva Pallankë 1388, Aktive 78
Berova 1205, Aktiv 35
Delçeva 1113, Aktive 66
Vinica 1018, Aktive 51
Probishtip 904, Aktiv 45
Vallandova 802, Aktiv 36
Bogdanci 544, Aktiv 12
Kratova 543, Aktive 51
Krushevë 518, Aktiv 14
Makedonski Brod 463 31
Demir Hisar 431, Aktiv 19
Demir Kapija 408, Aktiv 6
Pehçeva 310, Aktiv 6
Makedonska Kamenica 294, Aktive 19
Dojran 139, Aktiv 1

Deri më tani në vend janë bërë gjithsej 1.269.370 testime për Covid – 19. Me këtë, numri i përgjithshëm i pacientëve të diagnostifikuar me Covid – 19 që nga fillimi i pandemisë, ka shkuar në 189.159, numri i të shëruarve në 170.395, i viktimave në 6.557, ndërsa momentalisht ka 12.207 raste aktive.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button