fbpx

Mësuesi duhet të ketë parasysh se shkolla ka tre qëllime

Mësuesi duhet të ketë parasysh se shkolla ka tre qëllime: t’i japë gjallëri trupit, mprehtësi mendjes dhe ndershmëri shpirtit.

Aristide Gabelli, pedagog italian.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button