fbpx

RMV, më shumë të shëruar sesa raste të reja gjatë 24 orëve, ndërkohë vetëm 5 vdekje ishin jashtë Shkupit

Maqedonia e Veriut në 24 orët e fundit ka regjistruar 526 raste të reja me korona virus, nga 3632 testimet e bëra. Ministria e Shëndetësisë informoi se, janë shënuar 14 viktima nga Covid – 19 dhe 830 pacientë janë shëruar, transmeton Portalb.mk.

Në Shkup ndërruan jetë nëntë persona (83, 83, 77, 76, 74, 63, 57, 51 dhe 42), dy nga Kumanova (63 dhe 60v), një nga Velesi (75v), Kratova (42v) dhe Kërçova (42v). Ministria e Shëndetësisë sqaroi që edhe 14 pacientë tjerë që ndërruan jetë me Kovid-19 janë nga periudha prej 2 shtatorit deri 17 shtatorit, ashtu që katër ishin nga Shkupi, dy nga Strumica, një nga Berova, Koçani, Gostivari, Radovishi, Kumanova, Tetova, Ohri dhe Gjevgjelia. Mosha e tyre ishte nga 37 deri 92 vjet.

Rastet e reja:

 • Shkup – 245,
 • Kumanovë – 43,
 • Veles – 22,
 • Prilep 19
 • Ohër – 19,
 • Shtip – 18,
 • Kavadarci – 17,
 • Strumicë – 16,
 • Kriva Pallankë – 15,
 • Manastir – 12,
 • Tetovë – 11,
 • Gostivar 10
 • Koçan – 10,
 • Kërçovë 9
 • Gjevgjeli – 9,
 • Sveti Nikolla – 8,
 • Vinica 6
 • Valandova – 6,
 • Struga 5
 • Resnja – 5,
 • Kratova – 4,
 • Radovish, 3
 • Berova 3
 • Probishtip – 3,
 • Dellçeva 2
 • Demir Hisar – 2,
 • Negotina, 1
 • Dibër, 1
 • Demir Kapija 1
 • Makedonska Kamenica – 1

Pacientët e shëruar:

 • Shkupi – 250,
 • Struga – 186,
 • Ohri – 103,
 • Strumica – 91,
 • Kumanova – 28,
 • Tetova – 22,
 • Kërçova – 18,
 • Kavadarci – 17,
 • Velesi, 12
 • Shtipi 12
 • Manastiri – 12,
 • Koçani – 10,
 • Prilep 9
 • Gostivar – 9,
 • Gjevgjeli, 6
 • Sveti Nikola, 6
 • Valandova 6
 • Berova – 6,
 • Kratova 5
 • Dibër – 5,
 • Resnjë, 2
 • Radovish, 2
 • Probishtip, 2
 • Dellçevë, 2
 • Negotina, 2
 • Makedonska Kamenica 2
 • Pehcheva – 2,
 • Kriva Pallankë, 1
 • Vinicë 1
 • Bogdanci – 1

Rastet aktive:

Shkup 81913, Aktiv 5696
Kumanova 11158, Aktiv 931
Tetovë 10778, Aktive 959
Prilep 8963, Aktiv 295
Gostivar 7942, Aktiv 507
Manastir 6989, Aktiv 257
Veles 6098, Aktiv 305
Ohër 5863, Aktiv 474
Kavadarci 5794, Aktiv 212
Strumica 5643, Aktive 323
Shtip 5611, Aktiv 242
Kërçovë 3903, Aktiv 412
Struga 3768, Aktive 359
Koçani 3168, Aktiv 132
Gjevgjeli 2376, Aktiv 80
Negotina 2301, Aktiv 43
Sveti Nikolla 1846, Aktive 111
Resnja 1523, Aktive 108
Radovish 1492, Aktiv 112
Dibër 1445, Aktiv 123
Kriva Pallankë 1379, Aktive 74
Berova 1203, Aktiv 33
Delçeva 1113, Aktiv 67
Vinica 1017, Aktive 52
Probishtip 903, Aktiv 44
Valandova 800, Aktiv 34
Bogdanci 544, Aktiv 16
Kratova 541, Aktive 51
Krushevë 518, Aktiv 15
Makedonski Brod 463, Aktiv 32
Demir Hisar 430, Aktiv 20
Demir Kapija 407, Aktiv 5
Pehçevo 310, Aktiv 6
Makedonska Kamenica 294, Aktive 19
Dojran 139, Aktiv 1

Deri më tani në vend janë bërë gjithsej 1.265.512 testime për Covid – 19. Me këtë, numri i përgjithshëm i pacientëve të diagnostifikuar me Covid – 19 që nga fillimi i pandemisë, ka shkuar në 188.635, numri i të shëruarve në 169.946, i viktimave në 6.539, ndërsa momentalisht ka 12.150 raste aktive.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button