fbpx

Racio prezantoi rezultatet e projektit “Udhëzues për mësues, si të mësojmë për ndryshimet klimatike”

Sot Qendra për Zhvillim Edukativ dhe Kulturor “Racio”  prezantoi përpara pjesëmarrësve rezultatet  e projektit të realizuar në kuadër të programit ERASMUS+, me temë “Udhëzues për mësues – Si të mësojmë për ndryshimet klimatike”, transmeton Portalb.mk.

“Është kënaqësi për ne si organizatë që rezultatet e këtij projekti ti shpërndaj  dhe ti pasuroj kurikulat shkollore me këtë tematike e cila është imediate për institucionet arsimore” tha Fahmi Osmani nga Racio.

Foto: Racio

Të gjitha materialet do të ju dërgohen institucioneve lokale, arsimore, dhe të gjitha subjekteve që merren me lëmin e arsimit.

Ky projekt është realizuar në bashkëpunim me disa organizata evropiane e që ishte koordinuar nga Instituti për Menaxhment dhe Zhvillim Të Qëndrueshëm nga Franca.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button