fbpx

RMV, 491 raste të reja me kovid gjatë 24 orëve, ndërkohë u regjistruan 16 vdekje në spitale

Maqedonia e Veriut në 24 orët e fundit ka regjistruar 491 raste të reja me korona virus, nga 3747 testimet e bëra. Ministria e Shëndetësisë informoi se, janë shënuar 16 viktima nga Covid – 19 dhe 416 pacientë janë shëruar, transmeton Portalb.mk.

Në Shkup ndërruan jetë tetë persona (88, 82, 82, 76, 72, 72, 71 dhe 64v), tre nga Kumanova (80, 71 dhe 65v), një nga Strumica (71v), Tetova (61v), Ohri (85v), Shtipi (86v) dhe Berova (45v). Ministria e Shëndetësisë sqaroi që edhe gjashtë persona janë regjistruar që kanë ndërruar jetë prej 14 deri 20 shtatorit, dy nga Shkupi, dy nga Shtipi, një nga Struga dhe Kërçova.

Rastet e reja:

 • Shkup – 232,
 • Kumanovë – 41,
 • Shtip – 26,
 • Veles – 20,
 • Manastir – 19,
 • Ohër – 17,
 • Kavadarci – 16,
 • Prilep – 15,
 • Strumica – 14,
 • Sveti Nikolla 10
 • Kratova – 10,
 • Koçani 8
 • Radovish – 8,
 • Gostivar 7
 • Kërçovë – 7,
 • Gjevgjeli 6
 • Vallandova – 6,
 • Struga 5
 • Berova – 5,
 • Resnja – 4,
 • Tetova 3
 • Probishtipi – 3,
 • Kriva Palanka, 2
 • Vinica 2
 • Demir Hisar – 2,
 • Negotina, 1
 • Dellçeva 1
 • Makedonski Brod – 1

Pacientët e shëruar:

 • Shkupi – 214,
 • Strumica – 70,
 • Kumanova – 23,
 • Tetova – 16,
 • Shtipi – 12,
 • Koçani 10
 • Kërçova – 10,
 • Gostivari – 9,
 • Manastiri – 8,
 • Velesi 7
 • Kavadari – 7,
 • Prilep 5
 • Sveti Nikolla – 5,
 • Kriva Pallanka 3
 • Bogdanci – 3,
 • Ohri, 2
 • Kratova, 2
 • Radovishi 2
 • Probishtipi – 2,
 • Gjevgjeli, 1
 • Valandova, 1
 • Resnja, 1
 • Makedonski Brod, 1
 • Makedonska Kamenica 1
 • Dojran – 1

Rastet aktive:

Shkup 81663, Aktiv 5709
Kumanovë 11116 920
Tetovë 10767, Aktiv 971
Prilep 8944, Aktiv 285
Gostivar 7932, Aktiv 507
Manastir 6977, Aktiv 257
Veles 6077, Aktiv 297
Ohër 5844, Aktiv 559
Kavadarci 5777, Aktiv 212
Strumica 5632, Aktive 405
Shtip 5593, Aktiv 236
Kërçovë 3895, Aktive 423
Struga 3763, Aktiv 540
Koçani 3158, Aktiv 133
Gjevgjeli 2367, Aktiv 78
Negotina 2300, Aktiv 44
Sveti Nikolla 1838, Aktive 109
Resnja 1518, Aktive 105
Radovish 1489, Aktiv 112
Dibër 1444, Aktiv 127
Kriva Pallanka 1361, Aktive 57
Berova 1200, Aktiv 37
Dellçeva 1111, Aktiv 67
Vinica 1011, Aktive 47
Probishtip 900, Aktiv 43
Valandova 794, Aktiv 34
Bogdanci 544, Aktiv 17
Kratova 541, Aktiv 57
Krushevë 518, Aktiv 15
Makedonski Brod 463, Aktiv 32
Demir Hisar 428, Aktiv 18
Demir Kapija 406, Aktiv 4
Pehçeva 310, Aktiv 8
Makedonska Kamenica 293, Aktive 20
Dojran 139, Aktiv 1

Deri më tani në vend janë bërë gjithsej 1.261.880 testime për Covid – 19. Me këtë, numri i përgjithshëm i pacientëve të diagnostifikuar me Covid – 19 që nga fillimi i pandemisë, ka shkuar në 188.113, numri i të shëruarve në 169.116, i viktimave në 6.511, ndërsa momentalisht ka 12.486 raste aktive.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button