fbpx

Listat e plota të kandidatëve për kryetarë komunash dhe këshilltarë komunal në qytetet më të mëdha shqiptarë në RMV

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve dje informoi se janë konfirmuar 303 lista për kryetarë komunash dhe 567 për këshilltarë. Partitë politike shqiptare kanë dorëzuar listat e tyre për kryetarë komune dhe këshilltarë komunal në të gjitha komunat më të mëdha shqiptarë në territorin e Maqedonisë së Veriut, përpos Kërçovës ku partitë nuk kanë dorëzuar kandidatë për kryetarë komune, në mënyrë që të mos shpërndahen votat e shqiptarëve, shkruan Portalb.mk.

Listat e plota të kandidatëve për kryetarë komunash dhe këshilltarë komunal mund t’i shfletoni në dokumentin e mëposhtëm:

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button