fbpx

RMV, më shumë të shëruar sesa raste të reja me kovid gjatë 24 orëve, ndërkohë ndërruan jetë 17 persona

Maqedonia e Veriut në 24 orët e fundit ka regjistruar 554 raste të reja me korona virus, nga 4 072 testimet e bëra. Ministria e Shëndetësisë informoi se, janë shënuar 17 viktima nga Covid – 19 dhe 891 pacientë janë shëruar, transmeton Portalb.mk.

Në Shkup ndërruan jetë dhjetë persona (93, 82, 73, 71, 62, 44, 40, 36, 34 dhe 33v), dy nga Prilepi (75 dhe 64v), një nga Kumanova (85v), Strumica (74v), Kërçova (76v), Koçani (63v) dhe Demir Hisari (59v).

Rastet e reja:

 • Shkup – 309,
 • Kumanovë – 44,
 • Prilep 20
 • Veles – 20,
 • Tetovë, 17
 • Manastir 17
 • Kavadarci – 17,
 • Koçan – 16,
 • Kërçovë – 11,
 • Ohër – 10,
 • Kriva Pallankë – 9,
 • Gjevgjeli 6
 • Resnjë – 6,
 • Strumica 5
 • Shtip – 5,
 • Negotina, 4
 • Sveti Nikolla, 4
 • Radovish 4
 • Kratova – 4,
 • Gostivar, 3
 • Strugë, 3
 • Vinicë, 3
 • Vallandova 3
 • Demir Hisar – 3,
 • Dibër, 2
 • Berovë, 2
 • Dellçevë 2
 • Probishtip – 2,
 • Bogdanci, 1
 • Makedonski Brod 1
 • Makedonska Kamenica – 1

Pacientët e shëruar:

 • Shkupi – 360,
 • Ohri – 132,
 • Struga – 105,
 • Kumanova 42
 • Strumica – 42,
 • Tetova – 26,
 • Velesi – 20,
 • Gostivari – 19,
 • Prilep 18
 • Shtipi – 18,
 • Manastiri 16
 • Kërçova – 16,
 • Kavadarci – 9,
 • Koçan, 8
 • Radovish, 8
 • Dibër 8
 • Berovë – 8,
 • Gjevgjeli 6
 • Resnjë – 6,
 • Sveti Nikolla 5
 • Kratova – 5,
 • Vinica 3
 • Probishtip – 3,
 • Kriva Pallanka,
 • Vallandova 2
 • Dojran – 2,
 • Dellçeva 1
 • Makedonska Kamenica – 1

Rastet aktive:

Shkup 81431, Aktiv 5701
Kumanova 11075, Aktive 905
Tetovë 10764, Aktive 985
Prilep 8929, Aktiv 275
Gostivar 7925, Aktiv 509
Manastir 6958, Aktiv 246
Veles 6057, Aktiv 284
Ohër 5827, Aktiv 545
Kavadarci 5761, Aktiv 203
Strumica 5618, Aktiv 462
Shtip 5567, Aktiv 225
Kërçovë 3888, Aktive 427
Struga 3758, Aktive 536
Koçani 3150, Aktiv 135
Gjevgjeli 2361, Aktiv 73
Negotina 2299, Aktiv 43
Sveti Nikolla 1828, Aktive 104
Resnja 1514, Aktiv 102
Radovish 1481, Aktiv 106
Dibër 1444, Aktiv 127
Kriva Pallanka 1359, Aktive 58
Berova 1195, Aktiv 33
Dellçeva 1110, Aktive 66
Vinica 1009, Aktive 45
Probishtip 897, Aktiv 42
Vallandova 788, Aktiv 29
Bogdanci 544, Aktiv 20
Kratova 531, Aktive 49
Krushevë 518, Aktiv 15
Makedonski Brod 462, Aktiv 32
Demir Hisar 426, Aktiv 16
Demir Kapija 406, Aktiv 4
Pehçeva 310, Aktiv 8
Makedonska Kamenica 293, Aktive 21
Dojran 139, Aktiv 2

Deri më tani në vend janë bërë gjithsej 1.258.133 testime për Covid – 19. Me këtë, numri i përgjithshëm i pacientëve të diagnostifikuar me Covid – 19 që nga fillimi i pandemisë, ka shkuar në 187.622, numri i të shëruarve në 168.700, i viktimave në 6.489, ndërsa momentalisht ka 12.433 raste aktive.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button