fbpx

RMV, 365 raste të reja, ndërsa 23 persona ndërruan jetë me Kovid-19

Maqedonia e Veriut ka regjistruar sot 365 raste të reja me korona virus, nga 4 015 testimet e bëra. Në raportin ditor të Ministrisë së Shëndetësisë thuhet se, gjatë 24 orëve të fundit janë shënuar 23 viktima, ndërsa janë shëruar 551 pacientë, transmeton Portalb.mk.

Në Shkup ndërruan jetë tetë persona (89, 88, 78, 77, 77, 66, 60 dhe 60v), tre nga Velesi (62, 59 dhe 59v), dy nga Kumanova (75v, 63v), dy nga Kavadari (72v, 65v), një nga Tetova (67v), Prilepi (75v), Manastiri (95v), Strumica (87v), Shtipi (45v), Struga (62v), Sveti Nikolla (66v) dhe Radovishi (63v).

Rastet e reja:

 • Shkup – 183,
 • Ohër – 24,
 • Shtip – 20,
 • Strumicë – 19,
 • Kumanovë – 15,
 • Prilep – 14,
 • Tetovë 13
 • Veles – 13,
 • Manastir 11
 • Kavadarci – 11,
 • Sveti Nikolla – 7,
 • Koçan, 5
 • Gjevgjeli 5
 • Resnjë – 5,
 • Kërçovë – 4,
 • Kriva Pallankë – 3,
 • Gostivar, 2
 • Strugë, 2
 • Radovish 2
 • Probishtip – 2,
 • Negotina, 1
 • Dellçevë, 1
 • Vinicë, 1
 • Kratovë 1
 • Makedonski Brod – 1

Pacientët e shëruar:

 • Shkupi – 212,
 • Tetova – 53,
 • Kumanova 46
 • Gostivari – 46,
 • Kërçova – 38,
 • Struga – 25,
 • Ohri – 19,
 • Manastiri – 13,
 • Prilep 12
 • Kavadarci – 12,
 • Strumica, 9
 • Shtipi 9
 • Sveti Nikolla – 9,
 • Koçani – 8,
 • Velesi, 5
 • Resnja 5
 • Dibra – 5,
 • Kriva Pallanka, 3
 • Vinica, 3
 • Probishtip, 3
 • Valandova 3
 • Kratova – 3,
 • Negotina, 2
 • Berova, 2
 • Makedonski Brod 2
 • Pehçeva – 2,
 • Gjevgjeli 1
 • Bogdanci – 1

Rastet aktive:

Shkup 81005, Aktiv 5833
Kumanova 11019, Aktiv 914
Tetovë 10746, Aktive 1016
Prilep 8906, Aktiv 284
Gostivar 7922, Aktiv 530
Manastir 6938, Aktiv 249
Veles 6035, Aktiv 294
Ohër 5817, Aktiv 668
Kavadarci 5739, Aktiv 205
Strumica 5612, Aktive 518
Shtip 5562, Aktiv 256
Kërçovë 3875, Aktive 445
Struga 3755, Aktiv 638
Koçani 3132, Aktiv 137
Gjevgjeli 2355, Aktiv 77
Negotina 2295, Aktiv 42
Sveti Nikolla 1822, Aktive 109
Resnja 1508, Aktiv 109
Radovish 1477, Aktiv 119
Dibër 1442, Aktiv 144
Kriva Pallanka 1348, Aktiv 53
Berova 1193, Aktiv 48
Delçeva 1108, Aktiv 68
Vinica 1005, Aktiv 44
Probishtip 895, Aktiv 44
Valandovo 785, Aktiv 33
Bogdanci 543, Aktiv 20
Kratova 526, Aktiv 54
Krushevë 518, Aktiv 15
Makedonski Brod 461, Aktiv 32
Demir Hisar 423, Aktiv 14
Demir Kapija 406, Aktiv 4
Pehçeva 310, Aktiv 10
Makedonska Kamenica 292, Aktive 22
Dojran 139, Aktiv 4

Deri më tani, gjithsej 1 252 094 teste të Covid-19 janë kryer në vend. Numri i përgjithshëm i personave të diagnostikuar me KOVID në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 186 914, numri i pacientëve të shëruar është 167 402, numri i të vdekurve është 6 460, dhe numri i rasteve aktive është 13 052.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button