fbpx

Disa mijëra metra katrorë tokë u dogjën pranë Tetovës

Zjarri përfshiu disa mijëra metra katror tokë bujqësore dhe plantacione sonte përgjatë rrugës së vjetër nga Tetova në Zhelinë për në Shkup. Zjarri u vu re dhe iu raportua zjarrfikësve rreth orës 18:20 minuta.

“Ishte një zjarr i hapur, sipas vlerësimeve tona fillestare të mijëra tokave. Ne besojmë se me ndërhyrje efektive ne parandaluam që zjarri të mos i afrohej numrit të madh të objekteve prodhuese dhe shumë mbeturinave që janë në këtë shteg nga Tetova në rrugën e vjetër për në Shkup për në Zhelinë. Zjarri është shuar në më pak se dy orë”, informoi Uka Aliti, komandant i zjarrfikësve territorial të Tetovës.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button