fbpx

RMV, ulje e rasteve aktive me Kovid-19, ndërsa 28 persona ndërruan jetë

Maqedonia e Veriut ka regjistruar sot 557 raste të reja me korona virus, nga 3885 testimet e bëra. Në raportin ditor të Ministrisë së Shëndetësisë thuhet se, gjatë 24 orëve të fundit janë shënuar 28 viktima, ndërsa janë shëruar 572 pacientë, transmeton Portalb.mk.

Në Shkup ndërruan jetë 11 persona (81v, 78v, 78v, 77v, 76v, 75v, 74v, 72v, 72v, 65v dhe 58v), tre nga Strumica (85, 78 dhe 74v), tre nga Tetova (77, 69 dhe 69v), dy nga Gostivari (78 dhe 63v), dy nga Kumanova (68 dhe 45), një nga Manastiri (74v), Kërçova (78v), Vallandova (83v), Kavadarci (74v), Gjevgjeli (87v), Ohri (59v) dhe Struga (62v).

Rastet aktive:

 • Shkup – 268,
 • Kumanovë – 39,
 • Veles – 29,
 • Kavadar, 19
 • Kërçovë 19
 • Strumicë – 19,
 • Tetovë 17
 • Shtip – 17,
 • Prilep – 16,
 • Radovish – 15,
 • Koçan – 12,
 • Manastir 10
 • Ohër – 10,
 • Kratovë – 8,
 • Sveti Nikole – 7,
 • Gjevgjeli, 6
 • Gostivar 6
 • Resnja – 6,
 • Vallandova 5
 • Negotino – 5,
 • Dellçeva, 4
 • Kriva Pallanka 4
 • Struga – 4,
 • Vinica 3
 • Probistip – 3,
 • Makedonski Brod – 2,
 • Dibër 1
 • Makedonska Kamenica, 1
 • Pehçeva 1
 • Berovë – 1

Pacientët e shëruar:

 • Shkupi – 281,
 • Kumanova – 39,
 • Manastiri – 33,
 • Tetova – 27,
 • Strumica – 24,
 • Kavadarci 21
 • Kërçova – 21,
 • Gostivari – 20,
 • Prilep – 14,
 • Radovish – 12,
 • Dibër – 11,
 • Shtip – 10,
 • Resnja 9
 • Kriva Pallankë – 9,
 • Probishtip – 7,
 • Veles 5
 • Koçan – 5,
 • Negotina 4
 • Vallandova – 4,
 • Gjevgjeli, 3
 • Sveti Nikolla, 3
 • Dellçevë 3
 • Vinica – 3,
 • Ohri, 1
 • Bogdanci, 1
 • Kratova 1
 • Makedonska Kamenica – 1

Rastet aktive:

Shkup 80304, Aktiv 5764
Kumanova 10900, Aktive 901
Tetovë 10698, Aktive 1069
Prilep 8859, Aktiv 272
Gostivar 7903, Aktiv 598
Manastir 6897, Aktiv 237
Veles 5994, Aktiv 275
Ohër 5751, Aktiv 625
Kavadar 5686, Aktiv 188
Strumica 5546, Aktive 498
Shtip 5504, Aktiv 229
Kërçovë 3855, Aktive 489
Struga 3740, Aktiv 650
Koçani 3105, Aktiv 125
Gjevgjeli 2342, Aktiv 67
Negotina 2287, Aktiv 38
Sveti Nikolla 1807, Aktive 118
Resnja 1492, Aktive 110
Radovish 1461, Aktiv 114
Dibër 1435, Aktiv 160
Kriva Pallanka 1337, Aktiv 50
Berova 1188, Aktiv 53
Delçeva 1102, Aktiv 63
Vinica 997, Aktive 43
Probishtip 886, Aktiv 42
Valandova 777, Aktiv 31
Bogdanci 540, Aktiv 19
Krusheva 518, Aktive 15
Kratova 520, Aktiv 62
Makedonski Brod 458, Aktiv 31
Demir Hisar 420, Aktiv 12
Demir Kapija 406, Aktiv 4
Pehçeva 309, Aktiv 11
Makedonska Kamenica 287, Aktive 17
Dojran 139, Aktiv 4

Deri më tani në vend janë bërë gjithsej 1.238.106 testime për Kovid – 19. Me këtë, numri i përgjithshëm i të diagnostifikuarve me korona virus që nga fillimi i pandemisë ka shkuar në 185.450, 166.099 pacientë janë shëruar, 6.367 dhe momentalisht ka 12.984 raste aktive.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button