fbpx

RMV, 617 raste të reja me kovid gjatë 24 orëve të fundit, 32 persona ndërruan jetë, tre prej tyre në kushte shtëpiake

Maqedonia e Veriut ka regjistruar sot 617 raste të reja me korona virus, nga 4621 testimet e bëra. Në raportin ditor të Ministrisë së Shëndetësisë thuhet se, gjatë 24 orëve të fundit janë shënuar 32 viktima, ndërsa janë shëruar 450 pacientë, transmeton Portalb.mk.

Në Shkup ndërruan jetë dhjetë persona (83, 75, 74, 73, 71, 69, 69, 64, 63 dhe 55v), katër nga Strumica (82, 70, 59 dhe 58v), tre nga Gostivari (74, 64 dhe 53v), dy nga Kumanova (66 dhe 52v), dy nga Tetova (81 dhe 78v), dhe njëri nga Prilepi (83v), Kërçova (41v), Makedonski Brod (40v), Kavadarci (71v), Gjevgjeli (68v), Probishtip (63v), Bogdanci (49v), Ohër (80v), Dibër (61v), Strugë (86v) dhe Vallandovë (81v).

Rastet e reja:

 • Shkup – 314,
 • Kumanovë – 47,
 • Strumicë – 29,
 • Shtip – 26,
 • Kavadarci 19
 • Kërçovë – 19,
 • Ohër – 18,
 • Veles, 14
 • Sveti Nikolla 14
 • Radovish – 14,
 • Resnjë – 13,
 • Gostivar 12
 • Koçan – 12,
 • Tetovë 10
 • Manastir – 10,
 • Prilep 8
 • Struga – 8,
 • Kriva Pallanka – 6,
 • Berovë – 5,
 • Probishtip – 4,
 • Kratova – 3,
 • Gjevgjeli, 2
 • Negotina, 2
 • Dellçevë, 2
 • Vinica 2
 • Makedonski Brod – 2,
 • Dibër 1
 • Demir Hisar – 1

Pacientët e shëruar:

 • Shkupi – 250,
 • Kumanova – 24,
 • Gostivari 23
 • Prilepi – 23,
 • Tetova – 16,
 • Velesi – 15,
 • Manastiri – 14,
 • Kërçova – 13,
 • Strumica – 12,
 • Sveti Nikolla – 11,
 • Shtip – 10,
 • Makedonski Brod – 8,
 • Kavadar – 5,
 • Negotina – 4,
 • Koçani 3
 • Kratova 3
 • Gjevgjeli – 3,
 • Resnja, 2
 • Berova, 2
 • Probishtip 2
 • Bogdanci – 2,
 • Ohri, 1
 • Radovishi, 1
 • Kriva Pallanka, 1
 • Dibra 1
 • Krusheva – 1

Rastet aktive:

Shkup 80036, Aktiv 5788
Kumanova 10861, Aktiv 903
Tetovë 10681, Aktive 1082
Prilep 8843, Aktiv 270
Gostivar 7897, Aktiv 614
Manastir 6887, Aktiv 261
Veles 5965, Aktiv 251
Ohër 5741, Aktiv 617
Kavadar 5667, Aktiv 191
Strumica 5527, Aktive 506
Shtip 5487, Aktiv 222
Kërçovë 3836, Aktive 492
Struga 3736, Aktive 647
Koçani 3093, Aktiv 118
Gjevgjeli 2336, Aktiv 65
Negotina 2282, Aktiv 37
Sveti Nikolla 1800, Aktive 114
Resnja 1486, Aktive 113
Radovish 1446, Aktiv 111
Dibër 1434, Aktiv 170
Kriva Pallanka 1333, Aktive 55
Berova 1187, Aktiv 52
Delçeva 1098, Aktiv 62
Vinica 994, Aktive 43
Probishtip 883, Aktiv 46
Vallandova 772, Aktiv 31
Bogdanci 540, Aktiv 20
Krusheva 518, Aktive 15
Kratova 512, Aktive 55
Makedonski Brod 456, Aktive 29
Demir Hisar 420, Aktiv 12
Demir Kapija 406, Aktiv 4
Pehçeva 308, Aktiv 10
Makedonska Kamenica 286, Aktive 17
Dojran 139, Aktiv 4

Deri më tani në vend janë bërë gjithsej 1.234.221 testime për Kovid – 19. Me këtë, numri i përgjithshëm i të diagnostifikuarve me korona virus që nga fillimi i pandemisë ka shkuar në 184.893, 165.527 pacientë janë shëruar, 6.339 dhe momentalisht ka 13.027 raste aktive.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button