fbpx

Von der Layen do të vizitojë Ballkanin Perëndimor deri në fund të shtatorit

Duke iu drejtuar anëtarëve të Parlamentit Evropian, von der Leyen tha se BE -ja i ka një borxh mirënjohjeje të rinjve në rajon që besojnë në të ardhmen e Evropës. Presidentja e Komisionit Evropian, Ursula von der Leyen, njoftoi se do të vizitojë Ballkanin Perëndimor në shtator dhe theksoi se investimi në të ardhmen e atij rajoni është investim në të ardhmen e Bashkimit Evropian, transmeton 360 shkallë.

“Para fundit të muajit, unë do të shkoj në rajon për të dërguar një sinjal të qartë të angazhimit tonë në procesin e zgjerimit.” tha von der Leyen në fjalimin e tij mbi gjendjen e Bashkimit.

Duke iu drejtuar anëtarëve të Parlamentit Evropian, von der Leyen tha se BE ua ka borxh të rinjve në rajon që besojnë në të ardhmen e Evropës.

Ursula Von der Leyen gjithashtu njoftoi mbështetjen përmes një Plani të ri Ekonomik dhe Investimesh.

“Investimi në të ardhmen e Ballkanit Perëndimor është investim në të ardhmen e BE -së.” tha Presidentja e KE -së.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button