fbpx

Eco Guerila: 5 përkushtimet e parealizuara ndaj tetovarëve nga kryetarja aktuale, vlerësoni vet sa vlen nënshkrimi i saj

Në zgjedhjet e fundit lokale të vitit 2017, kandidatët e atëhershëm për kryetar të Komunës së Tetovës ishin të ftuar në zyrat e Eco Guerilla-s të nënshkruajnë 5 përkushtime ndaj tetovarëve duke u zotuar se nëse zgjidhen në pozitën e kryetarit të Komunës së Tetovës do të realizojnë këto 5 pika, por sipas kësaj organizate kryetarja aktuale e komunës së Tetovës, nuk i ka përmbushur kto të njëjtat edhe pse i ka nënshkruar, transmeton Portalb.mk.

Nga Eco Guerilla shtrojnë pyetjen deri te qytetarët se çka u realizua nga këto pika gjatë katër viteve.

Kjo është marrëveshja dhe pikat e nënshkruara:

This slideshow requires JavaScript.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button