fbpx

Shkup, sot do të ketë regjim të veçantë të komunikacionit

Për shkak se do të realizohet prova gjenerale për manifestimin “30 vjet pavarësi” në pjesën qendrore të Shkupit do të ketë regjim të posaçëm të komunikacionit, transmeton Portalb.mk.

Nga ora 07:30 deri në ora 12:30 dhe nga ora 15:30 deri në ora 20:00 të pakalueshme do të jenë rrugët:

  • Bul. “Koço Racin” në drejtim nga kryqëzimi me Blvd. “Kuzman Josifovski Pitu” te rr. “Kirili dhe Metodi”.
  • Rr. “11 Tetori” në drejtim nga rr. “Republika e Krushevës “në rr. “Dimitrie Çupovski”.
  • Rr. “Filip i Dytë” drejtim nga Bul. “Goce Dellçev” te rr. “11 tetor.”
  • “13 Nëntori” në drejtim nga rr. “Filipi i Dytë” në Buv. “Koço Racin”.
  • Rr. “Mirçe Acev” në drejtim nga rr. “Filip i Dytë” në Bul. “Koço Racin”.
  • Rr. “Dimitrija Çupovski” në drejtim nga porta Maqedonia në Bul. “Kliment Ohridski”
  • Rr. “Dame Gruev” nga kryqëzimi me rr. “Maqedonia” në rr. “11 tetor.”

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button