fbpx

RMV, vazhdoi rritja e rasteve aktive me Kovid-19 gjatë 24 orëve të fundit, ndërkohë u regjistruan 26 vdekje

Ministria e Shëndetësisë e Maqedonisë së Veriut informon se në 24 orët e fundit janë regjistruar 722 raste të reja me Covid-19 nga 5865 testime të kryera, u shëruan 574, ndërsa 26 vdiqën. Numri i rasteve aktive në vend është 14,998, transmeton Portalb.mk.

Në Shkup ndërruan jetë gjashtë persona, pesë në Tetovë, tre në Kumanovë, tre në Gostivar, dy në Kërçove, dy në Strugë dhe një në Prilep, Ohër, Shtip, Strumicë dhe Kriva Pallankë.

Rastet aktive:

 • Shkup – 302,
 • Tetovë – 51,
 • Kumanovë – 46,
 • Strumicë – 42,
 • Gostivar – 39,
 • Ohër – 24,
 • Veles, 21
 • Kërçovë 21
 • Shtip – 21,
 • Kavadarci – 19,
 • Manastir, 18
 • Sveti Nikolla 18
 • Struga – 18,
 • Prilep – 16,
 • Koçani – 13,
 • Dibër – 7,
 • Dellçevë 6
 • Radovish – 6,
 • Gjevgjeli, 4
 • Kriva Pallanka 4
 • Negotina – 4,
 • Berova, 3
 • Makedonska Kamenica, 3
 • Probistip 3
 • Resnja 3
 • Bogdanci, 2
 • Vallandova 2
 • Vinica – 2,
 • Demir Hisar, 1
 • Dojran, 1
 • Kratovë 1
 • Makedonski Brod – 1

Pacientët e shëruar:

 • Shkupi – 169,
 • Tetova – 105,
 • Gostivari – 87,
 • Strumica – 36,
 • Kumanova – 35,
 • Kërçova – 27,
 • Kavadarci – 14,
 • Manastiri 13
 • Koçani – 13,
 • Shtipi – 11,
 • Prilep, 10
 • Veles 10
 • Radovish – 10,
 • Sveti Nikolla – 8,
 • Gjevgjeli – 4,
 • Kriva Pallanka 3
 • Vinica – 3,
 • Negotina, 2
 • Resnjë, 2
 • Probishtip, 2
 • Makedonski Brod 2
 • Makedonska Kamenica – 2,
 • Ohër, 1
 • Delçevë, 1
 • Krushevë, 1
 • Demir Hisar, 1
 • Demir Kapi 1
 • Kratovë – 1

Rastet aktive:

Shkup 77106, Aktiv 6025
Kumanova 10386, Aktiv 946
Prilep 8697, Aktiv 280
Tetovë 10470, Aktive 1913
Manastir 6748, Aktiv 274
Veles 5813, Aktiv 250
Gostivar 7736, Aktiv 1107
Kavadarci 5515, Aktiv 225
Ohër 5590, Aktiv 510
Shtip 5296, Aktiv 212
Strumica 5276, Aktiv 690
Struga 3629, Aktive 582
Koçani 3019, Aktiv 125
Kërçovë 3668, Aktiv 612
Gjevgjeli 2304, Aktiv 81
Negotina 2253, Aktive 55
Sveti Nikolla 1716, Aktive 136
Resnja 1417, Aktiv 124
Kriva Pallankë 1277, Aktive 35
Radovish 1361, Aktiv 123
Berova 1133, Aktiv 33
Dellçeva 1058, Aktiv 70
Dibër 1374, Aktiv 239
Vinica 962, Aktive 40
Probishtip 847, Aktiv 52
Vallandova 747, Aktiv 37
Bogdanci 532, Aktiv 37
Krusheva 516, Aktiv 22
Demir Hisar 413, Aktiv 10
Demir Kapija 401, Aktiv 1
Kratovë 471 63
Makedonski Brod 440, Aktiv 58
Pehçeva 294, Aktiv 4
Makedonska Kamenica 277, Aktive 24
Dojran 137, Aktiv 3

Numri i përgjithshëm i të infektuarve ka arritur në 178.879, i të shëruarve në 157.868, numri i vdekjeve është 6013. Deri më tani në RMV janë kryer gjithsej 1 175 766 testime për Covid-19.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button