fbpx

Bujana Ahmeti: Talenti është shumë i rëndësishëm, por, pa punë nuk mund të arrish asgjë (VIDEO)

Bujana Ahmeti është 15-vjeçare me preardhje nga Kumanova. U lind dhe u rit në Belgjikë. E gjihë bota e saj rrotullohet rreth harpës. Në Belgjikë është regjistruar në një akademi muzike. Аty Bujana kalon një pjesë të madhe të ditës së saj. Për arritjet e saj me harpë, Bujana foli në një intervistë për Portalb.

“Babai im e don shumë muzikën dhe ai ishte një prej shtytësve që unë të merrem me të. Në familjen time gjithmonë është dëgjuar muzikë e mirë. Kështu, kur isha e vogël,  e pash instrumentin e harpës dhe u dashurova që në shikim të parë. Që nëntëvjeçare unë fillova me akademinë e muzikës në Belgjikë.” tha Bujana.

Harpa ka një zë shumë relaksues, kjo ishte një ndër arsyet që bëri që ta përzgjedhte këtë instrument. Ajo deri më tani ka arritur të marrë shumë çmime me harpën e vet, duke u renditur edhe e para në gara. Një prej dëshirave më të mëdha të Bujanës është që të interpretojë një ditë në vendin e saj, në Kumanovë.

Mesazhi që Bujana përcolli për të gjithë artistët e rinj është:

“Talenti është shumë i rëndësishëm. Por, pa punë nuk mund të arrish asgjë. Duhet të punoni shumë për të arritur majat e suksesit.” u shpreh Bujana.

Në Belgjikë Bujana ndjen një konkurencë të madhe në fushën e muzikës, pasi që atje ka një numër të madh muzikantësh. Por, kjo e forcon atë që të vazhdojë me ushtrime dhe të sfidojë.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button