fbpx

Suhejb Veseli mbetet pa konkurrencë

KK Forca nga Shkupi gjatë fundjavës ishte pjesëmarrës në turneun ndërkombëtar “Gazi baba Open”, ku u paraqit me gjashtë garues: Suhejb Veseli, Usame Bajrami, Nevlud Memedi, Xhezair Sali, Jeton Dardhishta dhe Verona Ajdini. KK Forca në fundë fitoi 4 medalje (1 të artë dhe 3 bronzta).

Talenti 7 vjeçar, Suhejb Veseli ka qenë i pamposhtur edhe kësaj radhe, duke dëshmuar se është i pa konkurrencë tek moshataret e tij. Ndërsa, Mevlud Memedi, Jeton Dardhishta dhe Usame Bajrami u kënaqen me medalje bronzi, edhe pse ky i fundit u dëmtua disa herë nga gjyqtarët. Pa mdalje kanë mbetur Verona Ajdini dhe Xhezair Sali./ Portalb

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close